Tóth Janka rajongói féltik az Exatlonból ismert egykori vívót

Félnek a rajongók, nehogy túlhajszolja magát a vívó, aki nehéz időszakon van túl. Tóth Janka újra elkezdett gőzerővel edzeni.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.05.22.
Tóth Janka TV2 Exatlon edzés

Tóth Janka, az Exatlon egykori szőke szépsége újra elkezdett visszalendülni az edzésbe egy borzalmasan nehéz időszak után. Ami azt illeti, az egykori vívó nemcsak egy nehéz gyászidőszakot próbál átvészelni édesapja elvesztése kapcsán, de időközben a kezét is eltörte, ami miatt egy ideig még a szeretett időtöltésébe, a sportba sem tudott menekülni. Ugyan Janka keze már meggyógyult, de a rajongók nagyon féltik őt, nehogy túlhajszolja magát.

Tóth Janka
Tóth Janka újra visszaállt edzeni, de megijeszti a rajongóit Fotó: TV2

Tóth Janka gőzerővel edz

Janka vívói múltjából adódóan az egyik legértékesebb idő számára az, amit magára, a testére és az edzésre tud szánni. Amíg a keze gipszben volt, addig maximum csak lábnapot tudott tartani, de azóta már végzett a gyógytornával is, így gőzerővel azon van, hogy újra visszalendüljön az edzésbe. Legutóbbi posztja óta azonban sokan féltik őt, hiszen a kiírása alapján többen is úgy gondolják, hogy az Exatlon egykori sztárja túlhajszolja magát.

„Amikor olyat edzel, hogy mindjárt jönnek a kis rókák” – írta Janka a videón, amin épp hanyatt fekszik a földön.

Mégis bent maradtak az odúban

– jelentette ki Janka, aki végül nem lett rosszul, de közel volt a hányáshoz, ami a pillanatnyi fizikai túlterhelés jele is lehet.

Tóth Janka túlhajszolja magát? Fotó: Instagram

Féltik a sportolót a rajongók

Bár Jankának komoly rutinja van az edzés terén, követői nem szívesen látják azt, hogy alaposan próbára tett mentális állapotban ennyire túlhajszolja magát, ezért nagyon sokan féltik őt, nehogy rontson az állapotán, ahelyett, hogy javítana rajta.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás