Szarvas Andi mindenkit kiakasztott mozis kalandjával

Saját ételt visz a moziba a szépségkirálynő a diétája miatt. Szarvas Andi kifizeti a prémium jegyet, de nem eszik a svédasztalról.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.05.22.
étel mozi prémium Szarvas Andi

Szarvas Andi szakítása után újra szerelmes, és már egy ideje házépítési projektbe is belekezdett párjával, Kaszás Zsolttal. A sok jó hír ellenére a modell követői nem tudják túltenni magukat egy dolgon, pontosabban egy képen, amit maga Andi osztott meg a közösségi oldalán. A modell ugyanis nem hajlandó "csalónapot" tartani az étrendjében még akkor sem, ha éppen moziba megy és a VIP szekciónál van, ahol egy egész svédasztalos pult várja a jegyvásárlókat.

LAB_0863
Szarvas Andi a saját vacsoráját viszi a moziba (Fotó: Ladóczki Balázs)

Ételt visz a moziba

Azt tudhatjuk, hogy mennyi áldozattal jár az egészséges élet, hogy mindig bombaformában legyünk. Andi azonban új szintre emelte a szigorú étkezés fogalmát, ugyanis még a mozi VIP részlegére is a saját diétája alapján előkészített ételét vitte, amit ott fogyasztott el. Tudatosságával próbált büszkélkedni a szépségkirálynő a követőinek:

Amikor prémium jegyet vesztek, de hozod a vacsidat

– írta Andi a korlátozott képhez, mely nem aratott osztatlan sikert követői között.

Szarvas Andi
Támadja a közönség Szarvas Andit (Fotó: Instagram)

Azt hiszik, fel akar vágni Szarvas Andi

Sokan nem tudják még most sem hova rakni a kép üzenetét, sőt többen is tapintatlan dolognak tartják, hogy valaki saját ételt vigyen egy olyan vendéglátó egységhez, ahol gyakorlatilag azért fizet az ember felárat, hogy a svédasztalos lehetőséggel éljen. Emiatt csúnyán betámadta Andit az internet:

Nyilván mindenkinek tudnia kell, hogy prémium jegyet vettetek, ha nem azt vennél, nem is lennél ember” – írta a komment alkotója, aki szerint fölösleges volt felvágni mindenkinek a prémium jeggyel.

Szerintem nem örülne a mozi közönsége, hogy annak az illatát szagolják a zárt teremben. Persze én hülye vagyok, figyelek másokra is, rossz szokásom” – osztotta meg gondolatait a mozis etikáról egy lelkes mozizó.

Ezzel akar flexelni?” – írta egy másik hozzászóló, aki szerint szintén felesleges a "puccparádé".

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás