Megváltozott Bari Laci az elmúlt egy évben

A Sztárban sztár leszek! versenyzője rengeteget változott az elmúlt két évben. Bari Laci megújult, és már bele is vágott a munkába, amit mi sem bizonyít jobban, mint legújabb klipje, a „Joker”, és érkező, rég várt dala Radics Gigivel. Az énekesnek alkotói szünete során alkalma nyílt arra, hogy belemerüljön érzelmi világa és zeneisége felfedezésébe, célja pedig, hogy ezt új dalain keresztül is bemutassa.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.05.23.
bari laci változás önvizsgálat

Bari Laci nevét legtöbben a Sztárban sztár leszek! műsorából ismerték meg. A fiatal tehetség még 2022 őszén szenvedett súlyos balesetet, és hosszú hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől. Ebben az időszakban rengeteg változáson ment keresztül, ami számára egy megújulás volt, hiszen a sok pihenéssel töltött idő önvizsgálatra késztette Lacit.

Bari Laci
Bari Laci odafigyel arra, hogy minőségi és őszinte zenét készítsen (Fotó: Fotó: TV2)

Nem voltam jól a balesetem miatt. Rengeteget dolgoztam a négy fal között, dalszövegeket írtam, amik kissé depresszív lelkiállapotomban születtek. Szerencsére kiírtam magamból ezt a rossz érzést, hiszen nem állhatok meg és csüggedhetek el. Ezek a nehéz hónapok segítettek megérteni, hogy milyen vagyok valójában

– kezdte Bari Laci, aki azt is hozzátette, hogy az akkor íródott dalokban tükröződik az a minőség és hitelesség, amit szeretne a hallgatóknak átadni. 

Bár saját elmondása szerint nehéz megfogalmazni, milyen is az új Bari Laci a valóságban, következő felvételei majd egy komplex képet adnak róla. 

„Őszinte, hiteles érzéseimet, gondolataimat szeretném megmutatni, hogy személyiségem is legalább olyan sokoldalú, mint a zenéim. Van egy sötétebb, komolyabb, de egy lazább oldalam is – mosolygott az egykori Sztárban sztár leszek! versenyzője. 

Tele van tervekkel Bari Laci

Az, hogy Laci egy új oldalát mutatja meg a Joker című dalával, még csak a kezdet. Kreatív energiáit alkotói folyamatokban éli ki. A fiatal zenész ennek megfelelően tele van tervekkel a közeli s távoli jövőre.

„Hamarosan egy új duettel készülök egy olyan énekesnővel, akivel a múltunk régre nyúl. Radics Gigivel éppen 11 éve volt, hogy együtt duetteztünk Az ének iskolájában, amikor lényegében elindult a zenei karrierem, azóta többször léptünk már fel együtt. Régi tervem válik most valóra, hogy végre megszületik az első közösünk! Emellett szeretnék áttérni az egyszemélyes fellépésekről az élő zenekaros koncertezésre. Teljesen más energiákat, impulzusokat ad. Szóval a következő időszakban derül majd ki igazán, ki is Bari Laci igazából – zárta gondolatait az énekes.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás