Itt folytatja a Házasság első látásra sztárja

Bár már véget ért a Házasság első látásra műsor, a szereplői a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Főleg Brem Laci, igazi közönségkedvenc lett. Rengetegen írnak neki, férfiak és nők is, kérnek tőle tanácsot, ebből merített ihletet.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.05.15.
Házasság első látásra vállalkozás képernyő

Hatalmasat fordult a világ Brem Lacival, amióta szerepelt a Házasság első látásra műsorban. A sármos harcművészet-oktató bár a szerelmet nem találta meg a műsorban, de az biztos, a köztudatban benne maradt. Amióta szerepelt a társkereső realityben, állandóan tele a virtuális levelesládája, nők és férfiak is írnak neki. Sőt, a szerelem is megérkezett az életébe!

házasság első látásra
A Házasság első látásra Lacija szerelmével új vállalkozásba kezd – Fotó: Bors

Saját YouTube-csatornát készül indítani a Házasság első látásra sztárja

Az biztos, Brem Laci a televíziónézők nagy kedvence lett. Nemcsak vonzó külseje, de öltözködési stílusa, humora és legfőképp az, ahogy Hildával viselkedett, sokaknak szimpatikus volt. Közösségi oldalán elárasztották bókokkal, persze mindenféle ajánlatokkal is, de meglepő módon nem csak nők írtak neki. Több férfi hozzá fordult tanácsokért. Úgy tudjuk, Laci innen kapott ihletet, és arra készül, hogy saját YouTube-csatornát indít szerelmével, Konyári Edinkával, aki a szerkesztője lesz.

„Elképesztő mennyiségű üzenetet kap nap mint nap Laci, amióta feltűnt a Házasság első látásra műsorban” – árulta el lapunknak a TV2 sztárjának ismerőse. 

Rengetegen kérnek tanácsot tőle, rengeteg férfi, hogy hogyan öltözködjenek, vagy amiért nagyon tetszett nekik, ahogy a műsorban Hildával, a kapcsolatukban viselkedett, hogy egy-egy szituációban ő hogyan viselkedne, vagy hogyan kezelne egy-egy helyzetet. A női lélekről mindig szó van, de a férfilélekről nem, innen jött Laci ötlete, hogy ezekről beszélne a YouTube-on. Ráadásul párjával, Edinkával közösen szeretnék ezt csinálni, aki ugye profi riporter. Én biztos vagyok benne, hogy nagy sikere lesz!

Forgatás után talált rá a szerelem

Laci azzal a vággyal a szívében jelentkezett a Házasság első látásra műsorba, hogy ott megtalálja az igazit. S bár ez nem jött össze, de a forgatás után eltalálta Ámor nyila. Konyári Edinkával több mint húsz éve ismerik egymást, az ismeretségből nemrég szerelem lett.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás