„Hamar elfáradok” – Kemény fizikai munkát végez a TV2 terhes sztárja

A Sztárban sztár leszek! énekesnője a negyedik gyermekét várja, de így sem lazsál. Sebestyén Katja a Metropolnak mesélt arról, milyen várandósan felújítani egy egész házat.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.05.28.
Módosítva: 2024.05.28.
Sebestyén Katja TV2 Sztárban Sztár leszek! terhesség

Sebestyén Katja még áprilisban elsőként a Borsnak újságolta el, hogy ismét babát vár, hamarosan már négyszeres anyuka lesz. Katjával nagyot fordult a világ a Sztárban sztár leszek! első évadát követően, ugyanis 2021-ben hivatalosan is elvált a férjétől, akivel 16 évig élt házasságban, és akit két gyermekkel ajándékozott meg. Katja végül egy nagyon jó barátjában, Petiben lelt igazi lelki társra, szerelmük pedig annyira tartósnak bizonyult, hogy 2021 nyarán, mindössze 3 hónappal a válása után feleségül ment hozzá, 2022 február elején pedig a világra jött szemük fénye, Patrícia.

Sebestyén Katja
Sebestyén Katja negyedik gyermekét várja (Fotó: TV2)

Most pedig úton van az újabb bébi!

Az énekesnő már azt is nyilvánosságra hozta, hogy egy kisfiúval bővül a családja, a csöppség pedig október elején érkezik majd. Azt gondolhatnánk, hogy Katja a lehető letöbb pihenéssel, nyugalomban tölti ezeket a hónapokat, ám ennek inkább a fordítottja igaz.

A TV2 felfedezettje ugyanis már a várandóssága alatt belefogott egy házfelújítási projektbe, ami azzal jár, hogy szakembereket megszégyenítően dolgozik, nagy pocakkal is burkol, és még azon is túl kellett esnie, hogy egy csőtörés hátráltatta őket.

„Azért megijedni nem kell, nem úgy burkolok mint egy mesterember” – kezdte nevetve Katja, majd folytatta. „Azt nem gondoltam volna, hogy félidős terhesként ilyen dolgokat fogok művelni, de valahol élvezem. Azért hamar elfáradok, akkor viszont ledőlök, lefekszem egy picit, majd újult erővel folytatom. A csőtörés sajnos csak idő közben derült ki, az ilyen kellemetlenségek előfordulnak. Egyébként köszönöm, jól vagyunk. Azt figyeltem meg, hogy az év ezen szakaszában könnyebb a babavárás, mint a téli hónapokban. Amikor Patrícia volt a hasamban, a téli hónapokban például sokkal többet is híztam, mert ott voltak a karácsonyi lakomák, most pedig a gyümölcsöket kívánom rettenetesen” – árulta el a Metropolnak Katja.

Sebestyén Katja egyre kevesebb felkérést vállal 

Bár Sebestyén Katja nagy pocakkal is otthon érzi magát a színpadon, azt már tudatosan eldöntötte, hogy egyre kevesebb fellépést vállal. Nagy pocakkal ugyanis túl sokáig nem igazán kényelmes állni.

„Június huszonkettedikén még lesz Nyíregyházán egy nagy koncert, amit az a Berki Patrik szervez, akinek a horrorfilmhez is köze van, amiben szerepet kaptam. Arra örömmel mondtam igent, de fokozatosan egyre kevesebb felkérést fogok vállalni” – árulta el az énekesnő.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás