Gyászol Veréb Tamás, imádott családtagját veszítette el: „30 év rettenetesen kevés idő volt együtt”

Szomorúság költözött az énekes családjába. Veréb Tamás imádott családtagját, nagymamáját gyászolja.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.05.11.
veréb tamás gyászol Felfoghatatlan veszteség nagymama

Nehéz ilyenkor mit mondani. Ha egy szerettünket veszítjük el, nincs vigasz a gyászoló lelkünkre. Veréb Tamás az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt, hogy elveszítette imádott nagymamáját.

Veréb Tamás
Veréb Tamás dalt is írt szeretett nagyijának (Fotó: Markovics Gábor)

Veréb Tamás szívbemarkoló sorokkal búcsúzott nagymamájától

A 30 éves énekes szívbemarkoló sorokkal, gondolatokkal búcsúzott el attól a személytől, aki mindig támogatta, szerette, aki pótolhatatlan az életében.

Drága Mamukám! Hétfőn megállt az idő. Azóta a Föld nem forog, csak áll egy helyben.”

Azt hittem, így, hogy több időt kaptunk a búcsúra, majd könnyebb lesz, de bármennyire erősnek érzem magam, egyre csak nehezebb.

„Hétfőn szegényebb lett a Világ” – kezdte az énekes. „Olvasom a sorokat, amiket írtál nekem kis kezeddel és sírok. Aztán hangosan nevetek a humorodon, azon az édes lazaságon, ahogy az életet kezelted. Valamiért biztos voltam benne, hogy Te örökre itt leszel velem. Talán nem is tévedtem nagyot. Sokszor az jut eszembe, hogy érted biztosan verekedtek már az angyalok, hiszen már itt a földön is egy voltál közülük. Tudod, azt a sort Neked írtam: »volt, hogy nem volt szép a dallam, de Te könnyezve hallgattál«.”

Mert ezt éreztem mindig, pici korom óta, hogy fogod a kezem.

„A nézőtérről sosem hiányozhatott a »Szupernagyi«, aki a dalok között körbefordult és csak annyit mondott: «az én unokám!». És még ezt is úgy tudtad mondani, hogy az emberek elolvadtak körülötted. Ki fog engem ezután Művészkémnek szólítani? Kinek fogom a legszebb dalokat elénekelni?  – így szólnak Tomi megható gondolatai.

„Egyszer újra találkozunk”

Az énekes azzal folytatta, tudja, nem szabadna sírnia, mert a nagymamája még a legnehezebb időkben is csak arra gondolt, hogy szeretteinek legyen könnyű a búcsú, hogy mindig mosolyogva őrizzék az emlékét.

Mamukám, kevés dologban lehet biztos az ember, de ebben maximálisan az vagyok.”

Sosem felejtem el a csínytevéseket, a féltő öleléseket, azokat a drága életbölcsességeket, a humorodat, az intelligenciád, azokat az isteni főztjeidet, a csoda lényed, ahogy szerettél és tiszteltél magad körül mindenkit egész életedben.

„Sajnos a majdani gyermekemmel itt már nem találkozhattál, de hidd el, mesélni fogunk neki Rólad. 30 év rettenetesen kevés idő volt együtt. Egyszer újra találkozunk, addig pedig hiszem, hogy mindent látsz és érzel, ami az imádott családoddal történik. Hétfő óta van egy saját Angyalom, aki ezentúl odafentről végzi tovább a küldetését, ami nem más, mint vigyázni ránk.”

Hétfőn megállt az idő. Azóta szüntelen próbáljuk tovább forgatni a Földet, de Nélküled baromi nehéz.

Mindent köszönök Neked, most már pihenj, nézd az unokáid és a dédunokáid, ahogy mosolyogva emlékeznek Rád! És talán az idő is újra elindul egyszer. Szeretlek, Kisunokád” – búcsúzott szeretett nagymamájától az énekes.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás