Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője





A Házasság első látásra sztárja meglepő titkokat árult el az életéről és arról, hogyan élte meg az adásokat. Góbi Hilda elárulta, több fordulat váratlan volt számára!



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.27.
Góbi Hilda reality valóság Házasság első látásra zeneszöveg

Góbi Hilda a reality szintén egyik megosztó karakterévé vált, mint mondja, erre egyáltalán nem számított.

hilda laci
Hilda és Laci a műsor elején (Fotó: TV2)

Tudott neki újat mutatni a műsor

Hilda aktívan követte a műsort, minden adást megnézett, amelyekben voltak meglepetések is. 

Vegyes érzelmekkel ültem a tévé elé minden nap, voltak jobb és rosszabb pillanataim. Most már látom, hogy az őszinteségnek van árnyoldala is. Én végig önazonos voltam, nagyon sokat mosolyogtam akkor is és most is magamon. A legérdekesebb az, hogy sok mindenre nem is emlékeztem már pontosan, hogy hogyan történt. A legjobban az tetszett, hogy most már beleláttunk a többi kapcsolatba is.

Hilda elmesélte, hogy a forgatás alatt sok minden teljesen másképp ítélt meg a többiek kapcsolatáról, hiszen nem látott rá teljesen, hogy mi miért történt. 

Az énekléssel fejezi ki érzelmeit

Hilda imád énekelni, a karaoke feladatot rendkívül testhezállónak érezte. Saját bevallása szerint ez egy kifejezőeszköz számára, az életben is ilyen. 

„Soha nem volt semmi hangom, nem is lesz, ettől függetlenül kívülről fújom az összes magyar slágert, gyerekkorom óta ezeket hallgatom. Sokszor jutnak eszembe az életben zeneszövegek, amik egy aktuális pillanathoz kapcsolódnak, a munkahelyemen is énekelgetek. Ez egy belső hang, ami bennem van, ilyen például a ‘Majdnem szerelem volt’, csak úgy előtört belőlem. Vagy a ‘Jégből vagyok’, amikor Laci nyitott felém, én pedig nem tudtam viszonozni. Visszanézve jókat nevettem ezeken, de akkor, ott nagyon lelombozó volt.”

De miben változott Hilda élete?

Hilda nevetve mondja, azóta még többet beszél. Vendéglátásban dolgozik üzletvezetőként, rengetegen mennek oda hozzá beszélgetni. 

A vendégek nagyon kíváncsiak, érdeklődnek, szeretnének mindig többet megtudni az okokról. Nekem civilként szokatlan még ez a fajta ismertség, de örömmel válaszolok a kérdésekre, mindenki kedves velem és nagyon sok szeretetet kapok. Jó érzés, hogy elismerik, mennyire bevállalós voltam ezzel a műsorral. Kicsit olyan ez, mint a mondás: soha ne mondd, hogy soha. Pedig én sokszor megtettem. Például, hogy soha nem fogok házasodni, mert nekem nincs szükségem papírra és tessék, hozzámentem egy idegenhez. Az élet mindig bebizonyítja, hogy máshogy is alakulhat, mint ahogy elképzeljük.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás