Durván megöregedett Jackie Chan, teljesen felismerhetetlen ezeken az új fotókon





Jackie Chan nemrég múlt 70 éves.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.09.
Módosítva: 2024.04.09.
felismerhetetlen Jackie Chan öregedés

Jackie Chan egy igazi legenda, aki olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint például a Csúcsformában-trilógia, Rendőrsztori, Részeges karatemester vagy A karate kölyök. Minden idők egyik legnagyobb mozis harcművészéről van szó, akinek még Hollywoodot is sikerült meghódítania az évtizedek alatt – egészen hihetetlen belegondolni, de április 7-én lett 70 éves.

Jackie Chan
Jackie Chan még 2019-ben / Fotó: AFP

Jelenleg a legújabb A karate kölyök filmen dolgozik Jackie Chan, aki miatt most nagyon aggódnak a rajongói, ugyanis nemrég kikerült róla az internetre pár friss fotó, amin szinte teljesen felismerhetetlen, annyira megöregedett, ráadásul hirtelen, mivel pár éve még jóval fiatalabbnak tűnt – ritkás, ősz haja és szakálla van a felvételen, egyesek szerint nem tűnik egészségesnek.

Jackie Chan is meglátta, hogy sokan aggódnak érte, ezért most fontos bejelentést tett, és elárulta, hogy nincs semmi baja, csupán egy film miatt néz ki így – minden bizonnyal a fent említett, új A karate kölyök miatt öregítették meg ennyire.

A bejelentésben Jackie Chan megköszönte a rengeteg születésnapi köszöntést, és elárulta, hogy már 62 éve van a szakmában, vagyis 8 éves kora óta csinálja. Nem csoda, hogy ekkora világsztár lett belőle, hiszen mindenki tudja, hogy ahol ő feltűnik, ott biztos, hogy elképesztő kaszkadőrmutatványok lesznek, amiket ráadásul ő maga csinál – persze a kora miatt már nem olyan bevállalós, mint régen.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás