Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Csonka András megható sorokkal üdvözölte a kilencvenedik születésnapját ünneplő Bodrogi Gyulát. Pici elárulta, élete mentorának tartja kollégáját.Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.16.
Csonka András karrier szerződés Bodrogi Gyula

Csonka András hatalmas tisztelettel és rajongással köszöntötte a kerek születésnapot ünneplő Bodrogi Gyulát. 

Csonka András
Csonka András karrierje kezdetén óriási támogatást kapott Bodrogi Gyulától (Fotó: © Cseh Gábor / Vas Népe)

Csonka András: Mennyi mindent köszönhetek neki!

Csonka Pici hosszas posztban fejtette ki, hogy szerinte Bodrogi Gyulánál nincs népszerűbb, közkedveltebb művész ma Magyarországon.

Mi a titka? Az, hogy zseni! Ne fukarkodjunk a jelzőkkel, mert az! Amellett pedig egy jó ember, és ezt a közönség az antennáival ugyanúgy letapogatja, megérzi. Atyaég, mennyi mindent köszönhetek Neki!

– áradozott a színész.

Ismeretlen sztori a múltból

Csonka András közösségi oldalán olyan történetet mesélt el, amelyet valószínűleg nem sokan ismernek. Mint kiderült, a színész a főiskola elvégzése után a Vidám Színpad társulatához csatlakozott, ahová épp Bodrogi Gyula csábította igazgatóként. Ám nem sokkal később Bandi az induló Família Kft. csapatánál kapott egy másik lehetőséget, amire nem mert rábólintani, mondván, friss diplomával az ember nem bont szerződést a színháznál. Bodrogi Gyula azonban támogatta Andrást:

„Ezt meg kell próbálnod, nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hátha nagy siker lesz az egész, felbontjuk a szerződést, de nyugi, számíthatsz rám…”

Csonka Pici úgy érzi, ezzel a biztatással Bodrogi Gyula élete mentora lett, aki betartotta a szavát, és minden évben adott neki szerepet a Vidám Színpadon. András óriási tisztelettel és ezekkel a sorokkal kívánt a kilencvenéves művésznek minden jót:

Drága Gyulám! Csatlakozom az ünneplő milliókhoz! Isten éltessen nagyon sokáig! Szeretlek a régi rajongással!

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás