Felismered? Zimány Linda megmutatta, hogy néz ki smink nélkül

A modell ugyan már nagyon sok fotót megosztott magáról a közösségi oldalain, smink nélkül nem szokta megmutatni magát. Zimány Linda most végre kivételt tett.Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.03.16.
Zimány Linda smink nélkül kozmetikai smink arc

Zimány Linda kicsi gyermekkora óta él ismert emberként, a karrierje Britney Spears gyerek-hasonmásaként indult és mire felnőtt lett, elismert nemzetközi modell lett belőle, sikeres influenszer, akivel szívesen dolgoznak együtt a legnagyobb világmárkák is, emellett pedig még ügyvéd is. Tulajdonképpen a  külseje a kenyere, abból keresi a pénzt. Nem mindegy számára tehát, hogy hogy mutatkozik a nyilvánosság előtt. 

Zimány Linda
Zimány Linda modellként és influenszerként tevékenykedik Fotó: Vaskó Tamás

Zimány Linda sokat változott 

A külseje ennek ellenére igen sokat változott az elmúlt években, Linda számos szépészeti beavatkozáson esett át, amit soha nem is tagadott. 

Fel van töltve a szám, volt egy orrműtétem, amire az orrsövényferdülésem miatt került sor, illetve a mellemet is megműttettem. Az első mellműtétem kicsivel több, mint tíz éve egy nagyon sokszor átrágott, gondosan megfontolt döntés volt az életemben, és soha nem is bántam meg

– nyilatkozta korábban. 

Ritkán látni így 

Zimány Linda a legtöbb, általa közölt fotón frissen mosott hajjal, gyönyörűen kisminkelve pózol, általában elegáns helyszíneken, vagy mondjuk épp a konditeremből. Az Instagram fotóinak a látványa ebből a szempontból egységet alkot, nagyon ritka, amikor ettől eltérő tartalommal jelentkezik. Most viszont kivételt tett. Linda egy kozmetikai termék reklámozása miatt döntött úgy, hogy bemutatja az esti arctisztítási rutinját, ami természetesen azzal kezdődik, hogy lemossa magáról az összes sminket. Meglepő volt a modellt így látni, vagy inkább szokatlan. Nézzék csak, hogy fest smink nélkül:

Zimány Linda
Fotó: Zimány Linda-Instagram
 

Top hírekHírlevél-feliratkozás