Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné megrázó bejelentése kapcsán





Vilmos herceg feleségének egy közeli barátja nyilatkozott.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.24.
Módosítva: 2024.03.24.
katalin hercegné videoüzenet betegség

Az egész világot megrázta Katalin hercegné péntek esti videóüzenete, melyben bejelentette: rákos megbetegedéssel küzd. Kate Middleton egy közeli barátja több részletet is elárult a bejelentés kapcsán.

katalin hercegnő
Az egész világot megrázta a háromgyermekes (képünkön György herceggel) Katalin hercegné pénteki bejelentése, miszerint rákos megbetegedéssel küzd
Fotó: Sebastien Bozon/AFP

A szerdán rögzített, ám csak péntek este közzétett videó kapcsán a hercegné egy közeli barátja elárulta, ki írta a világot szíven ütő beszédet.

„A beszéd minden egyes szavát Katalin írta, az egész nagyon gyorsan megszületett”
– nyilatkozta a bennfentes a The Sunday Timesnak, akinek szavait a Daily Mail idézte. S hogy mi állhat Vilmos herceg feleségének a bejelentésének hátterében? Erről így beszélt a közeli barát: „Nem igazán az elmúlt hetek drámájáról volt szó, bár ez nyilvánvalóan felkavaró volt. Katalin úgy érezte, azért kell megtennie, aki. Sokkal inkább arról van szó, hogy a hercegné tudja, közszereplő, ezért szélesebb körű vezetői felelősséggel bír.”

Katalin hercegnő
Katalin hercegné tudatosan döntött az írásos bejelentés helyett a videós beszéd mellett 
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Katalin fontosnak tartotta, hogy bejelentését ne írásos módon, hanem videóüzenetben tegye, mert utóbbi megnyugtatóbb módja a megdöbbentő hír közvetítésének – írja a Daily Mail.

„A videó lehetővé tette Katalin számára, hogy közvetlenül a nyilvánossághoz beszéljen, mely döntően mindig is támogatásáról biztosította őt és a családját, és nem foglalkozik a harsány pletykákkal”
– árulta el a brit lapnak Katalin közeli barátja, aki szerint a hercegné kötelességének érezte, hogy reményt sugározzon a hasonló körülmények között élők számára, és világszerte megnyugtassa a királyi rajongókat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás