Jócskán megöregedett a Tök alsó sztárja, felismernéd az őszülő Rob Schneidert?





Rob Schneider már 60 éves is elmúlt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.31.
Rob Schneider Tök alsó öregedés

Rob Schneider egy időben Amerika egyik legfelkapottabb komikusa volt, aki folyamatosan hozta a változó minőségű, de annál szórakoztatóbb vígjátékokat. Pályafutása egyik legmeghatározóbb filmje volt az 1999-ben bemutatott Tök alsó, majd olyan alkotásokban szerepelt, mint a Tök állat, Tökös csaj vagy a Nagyfiúk.

Rob Schneider, Tök alsó
Rob Schneider a tök alsó című filmben / Fotó: Photo12 via AFP

Rengeteg Adam Sandler filmben is feltűnt az évek, évtizedek alatt, manapság viszont szinte egyáltalán nincs a reflektorfényben. Ennek több oka is van, az egyik például az, hogy a színészkedés helyett inkább a stand-up komédiát választotta és szinte folyamatosan járja Amerikát a műsorával – de leginkább azért fordított neki hátat Hollywood, mert előfordult, hogy mondott pár botrányos dolgot.

Rob Schneider jelenleg 60 éves, boldogan él a családjával és időnként fel-feltűnik 1-2 sorozatban vagy vígjátékban, bár legtöbbször csupán a hangját kölcsönzi bizonyos karaktereknek.

Állítólag még mindig nagyon jó barátok Adam Sandlerrel, így valószínűleg újra közös filmekben fognak majd szerepelni a jövőben, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy a Magyarországon is kedvelt Rob Schneider ismét akkora sztár lesz, mint mondjuk 25 évvel ezelőtt, mikor Hollywood a lábai előtt hevert a Tök alsó hatalmas sikere után.

Így néz ki most Rob Schneider, akin látszanak már az öregedés jelei, hiszen elkezdett őszülni és már a vonásai is egy kicsit átalakultak:

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás