Nem várt tovább: szívszorító vallomást tett Matthew Perry nevelőapja





Keith Morrison évekig a színész támasza volt a függőségek elleni küzdelemben. Most lerántotta a leplet Matthew Perry utolsó hónapjairól.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.03.15.
Matthew Perry halál mostohaapa Jóbarátok

Matthew Perry tavaly októberi halála nemcsak a Jóbarátok rajongóit, de az egész világot mélyen megrázta.  A színész holttestére október 28-án éjjel Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találtak rá. Először azt hitték, Chandler Bing megformálója megfulladt, ám nagy fordulatnak számított az ügyben, amikor orvosilag felírt, vényköteles gyógyszereket találtak a hatóságok az 54 éves korában elhunyt Perry otthonában.

Matthew Perry
Matthew Perry tavaly októberben hunyt el (Fotó: Armando Gallo/Northfoto)

Az ügyben természetesen nyomozás indult. A Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése szerint a sztár a „ketamin akut hatásai” miatt halt meg, a tragédiát pedig balesetnek minősítették a hatóságok. Az elvégzett boncolás szerint a fulladás, a koszorúér-betegség és a buprenorfin – opioid – szintén hozzájárult Matthew Perry tragikus halálához

Megtörte a csendet Matthew Perry nevelőapja, Keith Morrison

A néhai színész mostohaapja még 1981-ben vette feleségül Matthew anyukáját, Suzanne Perry-t, az évtizedek során pedig nagyon közel került a Jóbarátok sztárjához, igazi apa-fia viszonyt építettek ki. Keith Morrison most a Good Morning America című reggeli beszélgetős műsor vendége volt, ahol élő adásban mesélt a Jóbarátok sztárjának utolsó hónapjairól – írja a Mirror.

„Matthew úgy érezte, legyőzi a függőségét, de sosem győzhetjük le, és ezt valahol ő is tudta. Élete utolsó időszakában mindenesetre nagyon boldog volt, már tizenkilencedik hónapja volt teljesen józan. Korábban viszont többször is eljutott sajnos arra a pontra, hogy szakember segítségét kellett igénybe vennie. Ez nagyon nagy teher volt” – sóhajtott a kamerák előtt Keith Morrison, aki mindenben támogatta nevelt fiát.

„A gyász minden nap itt van velem, nagyon nem könnyű” – tette hozzá a férfi, aki végezetül azt is elárulta, hogy Perry édesanyja viseli a legnehezebben a történteket.

„Élete vége felé közelebb álltak egymáshoz, mint ahogy évtizedek óta nem láttam őket. Boldog volt, ezt ki is mondta. És ezt már régóta nem mondta. Szóval ez vigaszt nyújt, de emellett nem kapta meg a harmadik felvonását, és ez nem igazságos” – mesélte Keith Morrison.

 





 





Ezeket olvastad már?
Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

"Meg fogsz halni nemsoká" - Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

"Meg fogsz halni nemsoká" - Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás