Makranczi Zalán: „Szabálykövető vagyok a gyereknevelésben”





Több szerepben tündököl, hiszen férj, édesapa és színész. Makranczi Zalánnak remek problémamegoldó képessége van, ezt pedig az élet minden területén kamatoztatja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.25.
Módosítva: 2024.03.25.
Makranczi Zalán gyereknevelés szerep színész

Vadonatúj szerepben próbálhatta ki magát Makranczi Zalán: egy új sorozatban egy szabálykövető, keretek között gondolkodó rendőrt alakít. A színésszel megtörtént, hogy igenis tudott párhuzamot vonni saját maga és a sorozatbeli szerepe között.

Makranczi Zalán
Makranczi Zalán tud azonosulni jelenlegi karakterével Fotó: Sárosi Zoltán/RTL

– A hétköznapokban több gyerek életét is kontrollálom. Szabálykövető vagyok a gyereknevelésben, de a munkában ez már kevésbé sikerül – kezdte a színművész a Hot! magazinnak.

Zalán örült ennek a karakternek, hiszen több olyan tulajdonságot is átemelt a szerepbe a saját személyiségéből, amivel színesítette. Ám a hétköznapi életben nem feltétlenül egyezik a gondolkodásuk.

– A karakterem mindent túlgondol, végigjárja a hivatalos utakat, majd mindig vakvágányra kerül. Én sem vagyok jó abban, hogy rájöjjek, ki az, aki hazudik, sőt észre sem veszem, ha a képembe hazudnak. Inkább egymás mellé rakom a tényeket, és rájövök az igazságra. A megoldóképességemet tudnám kiemelni, hiszen inkább elemző elme vagyok az életemben. Minden szituációnál utólag megpróbálom összerakni fejben, amíg ki nem jön a végső megoldás.

Makranczi Zalán minden szerepben megtalálja magát

Egy színésznél mindig fennáll annak a veszélye, hogy egy adott szerep miatt beskatulyázzák. Viszont Zalán mindig is tett azért, hogy ne szorítsák keretek közé.

– Folyamatosan beskatulyáznak a szerepeim miatt, de éppen amikor belekerülnék, „elintézem”, hogy ki is kerüljek belőle. Adta magát, hogy a Mintaapák után egy laza nőcsábász legyek, de nehezen azonosulnék vele. Inkább tudatosan építkezem. Amikor az Alföldi Róbert-féle Nemzeti Színházban játszottam, felmentem az irodájába, és elmondtam neki, hogy eddig én voltam a fiatal szépfiú, de úgy érzékeltem, hogy már nem én vagyok a legmegfelelőbb erre, így szeretnék karaktert váltani. Szerencsére megértette – mondta.

Aranytorkú

Makranczi Zalán jellegzetes orgánumával nem csak magyar produkciókban találkozhatunk. Több világsztárt szinkronizált már: olyan hírességeknek kölcsönözte a hangját, mint James Franco, Eric Winter, Will Ferrell és Snoop Dogg.





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás