Kamilla királyné óriási meglepetésben részesült, előtte csak II. Erzsébet kapott ilyet

A Palotában lepték meg Kamillát egy őt ábrázoló Barbie babával. A baba szinte pontos mása a királynénak egy kis különbséggel.Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.03.17.
Módosítva: 2024.03.17.
Barbie Károly király királyné királyi család Kamilla

A keddi Women of the World szervezet tiszteletére rendezett fogadás a Buckingham-palotában zajlott le, melynek házigazdája Kamilla királyné volt. Ezen a jeles alkalmon ajándékozták meg Károly király feleségét egy exkluzív, róla mintázott Barbie babával.

Kamilla királyné saját Barbie babája
Kamilla királyné Barbie babát kapott Fotó: WPA Pool/Getty Images

Az eseményen részt vett még többek között Matild belga királyné, Helen Mirren színésznő és Mel B a Spice Girls tagja is, hogy együtt ünnepeljék a nőket és a nemek közötti egyenlőségért való küzdelmet.

Megszólalásig hasonlít a királynéra vagy mégsem?

A királyné hatalmas örömmel fogadta a játékot és briliánsnak nevezte, majd viccesen még azt is megjegyezte, hogy a babával legalább 50 évet fiatalítottak rajta.

Mindannyiunknak kellene egy Barbie!

mondta örömében.

A baba elegáns öltözéke megegyezik Kamilla ruhájával, amit az eseményen viselt. Ez az összeállítás egy gyönyörű, királykék Fiona Clare ruhából és egy különleges szabású, fekete Amanda Wakeley kabátkából állt, a részletek olyan pontosak voltak, hogy még a királyné karláncai és brossa is megtalálhatóak miniatűr másán.

Queen Camilla Hosts International Women's Day Reception
A királyné szinte pontos mása a baba Fotó: WPA Pool/Getty Images)

Ez már nem az első királyi Barbie

Azonban Kamilla nem az első a királyi családból, aki saját Barbie babát kapott, ugyanis 2022-ben Erzsébet királynő számára is készítettek egyet. A különleges figurát a néhai királynő 96. születésnapja alkalmából kapta meg. Ezzel együtt pedig a platina jubileumát, azaz a trónon eltöltött 70 évét is ünnepelték a készítők. II. Erzsébet babája a „Tribute” kollekció részeként jelent meg, amellyel legendás nők előtt tisztelgett a Mattel.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás