Megolvadt Katalin szíve, ezt tette beteg édesanyjáért Sarolta hercegnő

A hercegnő fel akarta gyorsítani a hasi műtéten átesett Katalin gyógyulását. Valószínűleg sikerrel járt!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.21.
Módosítva: 2024.02.21.
Sarolta hercegnő katalin hercegné műtét támogatás meglepetés

Mint azt megírtuk, tervezett hasi műtéten esett át Katalin hercegné, bár azt nem tudni, hogy erre pontosan miért volt szüksége. Katalinnak a beavatkozás után még kórházban kellett maradnia, így érthető, hogy gyermekei nagyon örültek, amikor az édesanya végre hazamehetett a kórházból. Mivel a lábadozás még otthon is folytatódik, Sarolta hercegnő meglepte édesanyját, és úgy látszik, megtalálta a legédesebb módját annak, hogy segítsen neki!

Egy bennfentes szerint Sarolta egy kikapcsolódós spa-napot szervezett az édesanyjának. Az nem derült ki, hogy ez az otthoni wellness pontosan mit takar, de el tudjuk képzelni, amint a kislány kifesti az édesanyja körmét, megcsinálja a haját vagy arcpakolást készít neki!

Saroltáról az is kiderült, hogy mindenkivel nagyon kedves és közvetlen, ami népszerűvé teszi őt az iskolában is – írja a sheknows.com. A hercegi pár igazán jól neveli a gyerekeket, mindannyian szeretnek segíteni. A forrás szerint most az egész otthonuk Katalin kedvenc virágaival van tele, és mindenki azt lesi, mire van szüksége a betegnek. A gyerekek levest is főznek az édesanyjuknak, aki számára valószínűleg az együtt töltött idő a leghatásosabb gyógyszer.

Természetesen Vilmos herceg is aktívan kiveszi a részét mindenből. Amíg felesége a kórházban tartózkodott, nemcsak rendszeresen gondoskodott róla, de egyedül ellátta a gyerekeket is. Emellett ott vannak még a hivatalos kötelezettségei is, amelyek egyre csak gyarapodnak a szintén nyugalomra szoruló, rákbetegséggel diagnosztizált III. Károly király állapota miatt.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás