Rubint Réka: Én nem tudtam velük annyit lenni...





Olyat tett Rubint Réka, amire az elmúlt 13 évben nem volt példa. Két hétig relaxált, pihent a paradicsomi Thaiföldön, ahová a családdal és barátokkal utazott. A sztáranyuka élvezte, hogy nem kell ébresztőórára kelni, nagyokat sétált és meditált az óceán partján, homokvárat épített kisebbik fiával.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.
Rubint Réka naptár pihenés

Thaiföldön töltötte a karácsonyt és köszöntötte az új évet Rubint Réka a családjával és barátokkal. A mostani utazás különbözött az előző évektől: hiszen ez most nem Alakreform tábor volt, nem munka, csak kikapcsolódás. Az biztos, nagyon ráfért a pihenés a sztáranyukára, akinek mióta hazajöttek, már júniusig be is telt a naptára, így hasonlóan az előző évekhez, most is szüksége lesz a turbó energiára.

Rubint Réka
Thaiföldön köszöntötte családjával az új évet Rubint Réka (Fotó: Facebook)

Komoly döntést hozott Rubint Réka

Nyáron egy nagyon intenzív, munkával teli időszak után született meg a döntés a sztáranyukában: karácsony előtt elutaznak messzire és nem is jönnek haza január elejéig. S amire nagyon régóta nem volt példa, mindezt úgy, hogy közben nincs tábor, nincs munka, csak a család és a barátok. 

„Életem egyik legjobb döntése volt az évet így zárni, csodálatos három hét van mögöttünk, teljesen feltöltődtem” – mesélte lapunknak Rubint Réka

Élveztem, hogy nem órára keltem, hogy minden program szabadon választott volt. Volt, hogy egyedül lementem az óceán partra sétálni, meditálni, a természet energiáival töltődni. Az Alakreform táboraim során a gyerekeim hozzászoktak, hogy ha dolgozom és munka van, akkor maximálisan a vendégeim vannak a fókuszban. Ilyenkor én nem tudtam velük annyit lenni, mint egy privát családi nyaralás során. Ezért is jó volt ez az utazás, most mindent bepótoltunk

Júniusig tele a naptár

Réka 2010-ben álmodta és valósította meg az Alakreform programot. A hozzá járók egy hatalmas családot alkotnak, akik tisztelik, szeretik és segítik egymást, generációk nőttek fel a fitneszedző munkássága során. Voltak, akik az edzésein, táboraiban ismerkedtek meg, szerettek egymásba, és házasodtak össze, sokak között életre szóló barátságok születtek, és amire nagyon büszke, hogy a vendégei az általa szervezett táborokon, rendezvényeken kívül is tartják a kapcsolatot egymással.

„Elképesztő boldogság, hogy azok az emberek, akik ismeretlenként léptek be hozzám, napi szinten tartják egymással a kapcsolatot, szeretik, segítik egymást” – folytatta. „Ha az ország vagy a világ bármely pontjáról érkezik valaki, aki még soha nem járt az edzéseimen, vagy a táboraimban, akkor a régi, állandó vendégkör azonnal szeretettel veszi körül. Így egy pillanatig sem érzi magát senki egyedül. A minőség és az állandóság nagyon fontos számomra, ami a vendégeimnek is biztonságot ad. 13 éve tartok edzéseket,  minden kedden este fél 7-től a 13. kerületi Rozsnyai utcai sportcsarnokban, ahol mindig megtalálnak azok, akik velem szeretnének tornázni. Néhány hónapja indítottam útjára az online videótáramat és pihenés ide vagy oda a videotár tagjai most sem csalódtak, hiszen Thaiföldről is tartottam online edzéseket, hogy egy kis pálmafás napfényt varázsoljak a mindennapjaikba. A pihenés alatt végig olyan szemmel is néztem a helyszínt, hogy a későbbiekben alkalmas lesz-e itt Alakreform tábort tartani. Maximálisan feltöltődtem, júniusig  tele a naptáram, ami még most is folyamatosan, programokkal bővül. Közben jövő héten 110 fővel indulunk Omanba, az idei év első táborába, szóval szükségem lesz ebben az évben is a megszokott turbó erőmre!”





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás