Kiderült, mit nem enged be az ágyába Veréb Tomi





Tiltott tárgy az ágyban. Veréb Tomi elárulta, sokkal jobban alszik, mióta a telefonját a hálószobán kívül tartja.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.01.30.
Módosítva: 2024.01.31.
veréb tamás telefon párkapcsolat

Fontos döntést hozott Veréb Tamás: ez a tárgy nem kerülhet az ágyába… A színész-énekes a Metropolnak elárulta, tudatosan korlátozza a képernyőidejét.

Veréb Tomi nem bírja, ha valaki beszélgetés közben a telefon képernyőjét bámulja (Fotó: Bors)

Veréb Tomi: „Sokkal jobb így elaludni!

Mindig is zavart, ha társaságban valaki állandóan a telefonját bámulja, folyamatosan jön a pittyegés. Nálam éppen ezért ki vannak kapcsolva az értesítések. Fontosnak tartom, hogy figyeljünk egymásra, legyen meg a szemkontaktus beszélgetés közben – szögezte le. 

Finoman próbálom jelezni ezt a barátaimnak is. Volt, hogy félbehagytam egy mondatot, és tüntetőleg csendben megvártam, amíg észreveszi, és elrakja a telefont, amit egészen addig nyomkodott. Hatásos a módszer

– ismerte el nevetve Tomi.

Otthon fáradtan, kikapcsolódásnak én is szoktam pörgetni a TikTokot, a Reelseket. De tudatosan igyekszem visszaszorítani a képernyőidőt, és például este már félrerakom a telefont. Sokkal jobb így elaludni!” – szögezte le Tomi, aki az ismertségével élve szeretné a rajongói felé is közvetíteni, hogy mennyire fontos néha félretenni a telefont, és egymásra figyelni.
Esténként szeretek inkább minőségi időt tölteni a szerelmemmel ahelyett, hogy egymás mellett ülve húzogatjuk az ujjunkat a telefon képernyőjén. Vagy előveszek egy könyvet: már egy polcnyi Agatha Christie-regényt kiolvastam.

„Tudom, hogy ez megosztó téma...”

Reggel is ügyelek rá, hogy ne vegyem rögtön a kezembe a telefont. Az egész napomra rá tudta nyomni a bélyegét, ha már ébredéskor azon kezdtem aggódni, hogy hány lájkot, kommentet, megtekintést kapott egy-egy képem, dalom. De ez érvényes lehet mindenkire: nem jó a nap elején rögtön mások véleményével, másokról szóló hírekkel foglalkoznunk.

Telefon tehát nem kerülhet az ágyba. De akkor kivel, mivel osztja meg szívesen a fekhelyét? A tehetséges fiatal ezt is elárulta nekünk:

Kolbi része a hálószobánknak

– utalt kutyusára, akit kedvesével, Viviennel fogadtak örökbe közel egy éve. „Észrevettük, hogy pont annyi igénye van az együttalvásra, mint nekünk. Mellettem alszik a földön a kis kosarában. Havonta egyszer azért megengedjük, hogy az ágyunkban aludjon, a lábunknál. Tudom, hogy ez megosztó téma, de Kolbi igazi szobakutya, szüksége van erre a fajta kötődésre, mi pedig nem bánjuk, sőt” – fogalmazott Tomi, aki elismerte, kedvesével a legtöbb idejüket együtt töltik. Bár magánéletüket igyekszik óvni, most elárulta, úgy érzi, Vivien személyében olyan társra talált, akivel hamarosan egy kicsit több nyilvánosságot is vállalna, egy páros műsorban például szívesen próbára tenné magukat.

 





 





Ezeket olvastad már?
Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

„Rengeteg dolgot tudnék mesélni...” – Sáfrány Emese elképesztően szexi képpel jelentkezett

„Rengeteg dolgot tudnék mesélni...” – Sáfrány Emese elképesztően szexi képpel jelentkezett

„Mint két tojás” - Tündéri anya-lánya fotót mutatott Pintér Ada

„Mint két tojás” - Tündéri anya-lánya fotót mutatott Pintér Ada

Házasság első látásra: sosem látott felvételeket osztott meg a bennfentes

Házasság első látásra: sosem látott felvételeket osztott meg a bennfentes

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás