Gianni 52 évesen visszaült az iskolapadba





Sokan példát vehetnek a sztárszakácstól, aki az ötödik ikszet is elhagyva úgy döntött, tovább képzi magát. A kor persze csak egy szám: a híresség már a suli első napján ugyanúgy rosszalkodott, mintha csak az általános iskolában lenne.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.01.27.
Gianni Annoni élet borszakértő Annoni Zita iskola

Aki csak egy kicsit is ismeri Gianni Annonit, az tudja, hogy a szakács-műsorvezető semmit sem képes félgőzzel csinálni. Ha valamibe belekezd, akkor azt olyan elánnal teszi, hogy ember legyen a talpán, aki megállítja. Az eltökéltsége persze már réges-régen kifizetődött, az üzleti életben kivételes sikereket ért el a Budapest belvárosában található éttermével, ahova a világ minden tájáról érkeznek vendégek. 

Gianni Zita Annoni
Zita és Gianni Annoni 2017-óta élnek házasságban. (Fotó: Szabolcs László)

Harmóniában élnek  

Gianni igazán elégedett lehet az életével. Az üzlet megy, egy csodaszép házban lakik a híres és gyönyörű feleségével, Debreczeni Zitával (aki ma már az Annoni Zita nevet használja), akivel harmóniában nevelik a két fiúkat Gianfranco Mátét és Gregorio Ádámot. Meg van tulajdonképpen mindene, az átlag ember, ha ötven éves korára ezt eléri, akkor már megengedi magának, hogy hátra dőljön és csak úgy a semmibe, élvezze az életet. De Gianni Annoni sosem áll meg. Ő még 52 évesen is azon gondolkodik, hogy miképp tudna még többet kihozni az életből. A hosszas gondolkodást aztán tettek követték, 2024 januárjában pedig meg is lett az eredménye: Gianni visszaült az iskolapadba. 

Ginni Annoni
Gianni még 52 évesen is azon gondolkodik, hogy mit lehet kihozni az életből. (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

De nehéz az iskola táska 

A híresség a napokban új Instagram story-kat töltött fel a hivatalos oldalára, melyek tanúsága szerint megint iskolába jár. A fotók alapján arra lehet következtetni, hogy a sztár szakács a Barolo & Barbaresco Academy-re iratkozott be, ami borszakértők és oktatók számára ad emelt szintű képzést, a Langhe (Olasz) borok tekintetében. Gianni a képek alapján nagyon jól érzi magát a suliban, ahova megérkezvén azonnal felébredtek a gyermekkori emlékei... Ahogy minden rakoncátlan diák, úgy ő is azonnal az utolsó sorban foglalt helyet, hogy onnan kényelmesen tudja "zavarni" a diáktársakat, illetve időben el tudja tenni (például a telefonját) ha az oktató elindul felé. Dörzsölt csel, nem kétséges! 

"Utolsó sorban természetesen" Fotó: Gianni Annoni/Instagram




 





Ezeket olvastad már?
Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Drámai évforduló: egy éve koronázták meg Károly királyt

Drámai évforduló: egy éve koronázták meg Károly királyt

Elszabadult a pokol, biztonsági őrök menekítették ki Zalatnay Cinit

Elszabadult a pokol, biztonsági őrök menekítették ki Zalatnay Cinit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás