Eszméletlenül dögös pocakot villantott a Született feleségek sztárja





Őrjítő fotókra bukkant a Született feleségek sztárja. Eva Longoria ma már nem érti, hogyan viselhette akkor azokat a ruhadarabokat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.21.
Eva Longoria pocak Született feleségek

Eva Longoria idén 49 éves lesz, de még mindig olyan bomba formában van, mint a Született feleségek című sorozat idején. A csinos színésznő azóta édesanya lett, és a visszafogottabb stílust kedveli. A régi képeit visszanézve nem is érti, annak idején hogyan viselhetett olyan rövid felsőket…

„Mind ezt tettük akkor!”

Miért voltam ráfüggve, hogy mutogassam a hasamat a vörös szőnyegen?” – fakadt ki most a csinos színésznő, aki a 2000-es évek elején készült fotóiból posztolt néhányat a közösségi oldalára.

A rajongók persze nem győzték dicsérni korábbi hibátlan alakját, s méltatni, hogy mit sem öregedett azóta. A kommentszekcióban pedig néhány híresség is feltűnt. A Pussy Cat Dolls nevű zenekar szexikon énekesnője, Nicole Scherzinger azt írta:

Ilyen hasat ki ne mutogatott volna?!” – bókolt a színésznőnek.

Paris Hilton pedig azt írta: „Mind ezt tettük akkor!

A Tuti gimi című tinisorozat sztárja, Sophia Bush pedig Longoria brutális hasizmait méltatta.

Eva Longoria 43 évesen lett anyuka

Eva Longoria 43 évesen lett anyuka, harmadik férjétől született gyermeke. A kis Santiago nyáron lesz hatéves. Bár a várandóssága előtti években és közben is Longoria háttérbe szorította az edzést és diétát, azóta visszatért az edzőterembe, hogy korát meghazudtoló formába kerüljön.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás