A válás után súlyos döntést hozott Sydney van den Bosch exférje

Sydney van den Bosch exférje, Egerszegi Tamás befejezi.Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.01.08.
Módosítva: 2024.01.08.
vége exférj Sydney van den Bosch

Több hónap után hivatalosan is elvált a TV2 Szerencselánya, Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás focista. Sokan meglepődtek, amikor tavaly szeptemberben kiderült, hogy a sztárpár 5 év házasság után válik. Állítólag azért döntöttek így, mert más irányba fejlődtek, egyre különbözőbb személyiségek lettek az évek alatt. Tamás pedig most újabb komoly döntést hozott: befejezi labdarúgó-pályafutását.

Több hónap után hivatalosan is elvált a TV2 Szerencselánya, Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás focista – Fotó: Nagy Zoltán

Ezt csapata, az NB II-es Kozármisleny jelentette be, ahová 2023 nyarán érkezett, és az őszi szezonban erősítette a védelmet.

A 32 éves labdarúgó pályafutása során 180 NB I-es mérkőzésen lépett pályára: az Újpest színeiben debütált az első osztályban, majd később a Siófok, a Diósgyőr, a Mezőkövesd, a Vasas és a Paks csapataiban is játszott. Rövid ideig Lengyelországban a Miedź Legnica együttesét is erősítette. Később megfordult az NB II-ben Gyirmóton, a Győri ETO-ban és a III. Kerület csapataiban, utóbbi együttesből igazolt nyáron klubunkhoz

– olvasható a közleményben.

Tamásnak sok sikert kívánunk a civil életben, klubunk pedig azon dolgozik, hogy új belső védőt igazoljon a megüresedett posztra!

 

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás