Nem bír leállni a plasztikafüggő nő: „juj, úgy nézel ki, mint egy dinoszaurusz"





A magát csak Királynőnek nevező nő már nem is tudja, hány plasztikai beavatkozáson esett át.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2023.12.01.
szépségmánia sebészet dinoszaurusz

A plasztikai sebészet szerelmese, Anastasiia Pokreshcuk, aki rendkívüli átalakulásáról és megjelenéséről ismert, megosztotta legújabb szépségmániáját – és egyesek szerint úgy néz ki, mint egy „dinoszaurusz”. 

A kijevi nő saját bevallása szerint sem tudja már számszerűen, mennyi plasztikai beavatkozása volt: az arcát, állát, állkapcsát, száját is többször feltöltette, átszabatta. Korábban minimális sminket viselt, barna haja, rövid körmei és kevésbé extrém vonásai voltak. Most a közösségi média sztárja teljesen másképp néz ki. Anastasiia, aki „szépnek” titulálja megjelenését, szintén zsírleszíváson esett át, és nemrégiben kés alá feküdt mellnagyobbításért.

A magát csak „Királynő”-nek becéző nő nem fél más extrém kezelések kipróbálásától sem – legújabb rögeszméje pedig a hatalmas, karomszerű körmök. Egyes rajongói a sárga körmöket kék állatmintás mintával „annyira tökéletesnek”, „nagyon szépnek” és „igazán menőnek” nevezték, de mások nem voltak ebben olyan biztosak. Egy személy azt mondta: „Juj, úgy nézel ki, mint egy dinoszaurusz.”

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás