Friss hírek érkeztek Koltai Róbertről: „Mintha ismét ötvenéves lennék”

Tavaly még igencsak kétségbeejtő híreket lehetett hallani Koltai Róbertről. Most azonban elárulta, újra kirobbanó formában van, és nyoma sincs korábbi komoly egészségügyi problémáinak.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.12.02.
Módosítva: 2023.12.02.
koltai róbert egészségügyi problémák betegség friss hírek

Koltai Róbert hónapokon át komoly egészségügyi gondokkal küzdött, a betegség annyira megviselte, hogy beszélni és járni is csak nehezen tudott. Heteket töltött kórházban, a kivizsgálások során Parkinson-kórt és jóindulatú daganatot is feltételeztek az orvosok. Végül megoperálták, és behelyeztek egy shunt-öt, ami az agyvíznek az áramlását befolyásolja. A beavatkozás jól sikerült, gyorsan újra talpra tudott állni, és ma már nyoma sincs a közelmúltbeli egészségügyi problémáknak. A Jászai Mari-díjas érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja ennek ellenére úgy érzi, jó évet tudhat maga mögött, pláne, amióta búcsút intett betegségének.

Koltai Róbert
Alaposan meggyötörte a betegsége, de újra jó formában van / Fotó: Molnár Péter

Jobb formában vagyok, mint voltam. Olyan jó erőben érzem magam, mintha ismét ötvenéves lennék. 

„Már nyoma sincs a korábbi gyengélkedésnek, sőt! Filmet vettünk fel a nyáron, annak a februári bemutatójára készülök. Egy nyugdíjas otthonban forgattunk olyan legendákkal, mint Jordán Tamás, Kern András vagy Bodrogi Gyula. Remek forgatás volt – kíváncsian várom a közönség reakcióját a Ma este gyilkolunk című filmmel kapcsolatban” – számolt be a jó hírről a színészóriás, aki hamarosan a 8. X-et is betölti.

December 16-án ünneplem a 80. születésnapomat. Azt gondolom, arra nem nekem kell készülnöm, hanem a szeretteimnek” – mondta nevetve a sorry! magazinnak.

20230620_filmforgatas_02465_MW_bulvar_MK
Nyáron is forgatott, és jövő évre is körvonalazódtak a munkái Fotó: Máté Krisztián

Koltainak ennek ellenére esze ágában sincs végleg nyugdíjba vonulni, sőt, a jövő évi feladatok is már kikörvonalazódtak, mégpedig szerelmével, Gaál Ildivel forgat majd. A színművész azt is elárulta, mennyire tudják, vagy mennyire kell szétválasztani a magánéletet a szakmaiságtól.

Nem tudok nagy bölcsességeket bemondani” – nevetett fel.

Úgy véljük, mindkettőnek megvan a maga ideje és a maga helye. 

"De nyilván, aki jól érzi magát a bőrében, és szeretve van, annak a munkáján is látszik a boldogság” – bölcselkedett Koltai.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás