Váratlan videót osztott meg Csonka András

Fény derült Csonka András különleges készleteire. Nemcsak egyfajta színházi tartalékot őriz otthon, de szívesen el is adományozza érdekesebb ruháit, ha túl sok gyűlik össze. Azonban a jótékonykodást sosem köti időszakhoz.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
Csonka Bandi ruhák adományozás

Csonka András váratlan videót osztott meg Instagram-oldalán. Követői először csak annyit láthattak, hogy drága, minőségi öltönyöket vitt ki az utcára, majd természetesen rögtön elárulta, hogy egy garázsvásáron vesz részt. A szomszédja ugyanis kibérelt egy üres garázst és a kezdeményezésre meginvitálta Bandit is. A sztár nagy örömmel csatlakozott az eseményhez, el is adta néhány különleges öltönyét, amit régóta őrizgetett otthonában. 

Csonka Bandi garázsvásáron kínálta eladásra az öltönyeit Fotó: Instagram

Gyűjtögető életmód 

Lapunk megkeresésére szívesen elmesélte, hogy bár nem tartja magát gyűjtögetőnek, mégis rajong a különleges ruhákért, és szívesen félreteszi őket. 

Amiket a hétvégén eladtam, azok nem hagyományos öltönyök voltak. Én szeretem az érdekes ruhákat, és azért teszem őket félre, mert bármikor hasznát vehetem egy színházi fellépésen

– mondta Csonka Bandi.  

Nem is egyszer volt már olyan, hogy azonnal kellett pótolni egy hiányzó jelmezt. Nagy segítség lehet egy saját gyűjtemény ilyenkor

– tette hozzá.

 

csonka pici
Ruháit árulta Csonka András Fotó: Nagy Zoltán

Adományozás 

A színész nemcsak magának, de másoknak is gyakran szerez örömöt félretett, rég nem használt ruháival. Szeret ugyanis adományozni a rászorulóknak, de kizárólag akkor, ha jó minőségű ruhákat tud tovább adni. Úgy gondolja az rettentő megalázó mindenki számára, ha szakadt, túlhasznált vagy ócska ruha jut a szegényekhez. 

Ha összegyűlik egy szinte tarthatatlan mennyiség akkor szívesen adományozok. Van pár ismerősöm, akiknek tudok szólni, ha jótékony célra fordítanám néhány régi ruhámat

– mesélte Bandi a lapunknak. Azonban kiemelte, hogy ezt semmiképp nem köti ünnepekhez. Szerinte fontos, hogy erre évközben is figyeljenek az emberek, ne csak időszakosan: 

Szerintem hülyeség egy ehhez hasonló fontos dolgot alkalomhoz kötni. Ilyen szempontból nálam nem kap nagy szerepet például a karácsony

Csonka Bandi tehát nem áll le fölösleges ruhák eladásával, vagy továbbadásával. Habár a színház is lehet számít a készleteire, mint titkos tartalékra. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás