„Azt mondta az orvos, elveszíthetem a lábam” – Rékasi Károly megrázó diagnózisa miatt távozott a Farm VIP játékából





Rékasi Károlynak fel kellett adnia a Farm VIP versenyét.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2023.12.07.
Rékasi Károly láb Farm VIP

Rékasi Károlynak ért véget a Farm VIP játéka a szerdai adásban. A színész a Borsnak elárulta, hosszabb mérlegelés után, a műsor producerével hozták meg a döntést, miután a kórházban a vizsgálatok eredményei semmi jóval nem kecsegtették.

rékasi károly ,pikali gerda
Fotó: Nagy Zoltán

– Az orvosok először egy mélyvénás trombózisra gyanakodtak, ami önmagában is már komoly dolog, aztán kiderült, hogy egy pangó folyadék okoz újabb problémákat a lábamban, ami gátolja a keringést. 

Amennyiben ez nem tud eltávozni, műtétre kerül sor, vagy a legrosszabb esetben elhal a végtag, és elveszíthetem a lábamat

Az előre vetített lehetőségektől pedig igenis megijedtem, elmondták, amennyiben nem jegelem, és nem pihentetem minimum 10-12 napon keresztül, ezekkel következményekkel számolnom kell. A kórházban töltöttem az éjszaka jelentős részét, reggel érkezett meg a producer, vele közösen hoztuk meg a döntést. Én is úgy gondoltam, nincs értelme, hogy közel két héten át fölpolcolt, jegelt lábbak csak feküdjek, ezzel gátolva a versenytársaim előrejutását – mesélte a színész.

Rékasi Károly először nem is törődött a jelekkel, nagy erőkkel vetette bele magát a feladatokba, míg a csapattársai fel nem hívták a figyelmét arra, hogy a lába a duplájára dagadt. Végül hagyta magát rávenni arra, hogy orvoshoz vigyék.

A színművész nemcsak a műsorkészítőkre és a csapattársaira, hanem hazaérkezése után a feleségére, Pikali Gerdára és gyermekeire is alaposan ráijesztett.

– Nem kicsit kapott frász a családom. Féltem, hogy ők majd ehhez mit szólnak. Annyi mindenen vagyok túl, annyi mindent éltem túl, hogy nem ijedek meg a legrosszabbtól sem. 

De látni azt, hogy a számomra fontos embereknek mit okozott ez az egész, szívszorító volt. 

Mellém álltak, nem estek kétségbe. A fiam szállított rendszeresen kontrollvizsgálatokra, még csak véletlenül sem hagyta, hogy félrevetítsek az állapotommal kapcsolatban. Ott volt bent, és ő kérdezte a vizsgálatot végző szakorvost. Elképesztő volt! Én már a tíz nap letelte előtt úgy éreztem, tudok járni, de figyelmeztettek: tilos. Ekkor Zsigmond azt mondta: »Édesapa, kezdj el járkálni, és tedd a dolgodat, de tudd, hogy én semmiben nem leszek a segítségedre a továbbiakban, amennyiben bármi lesz a következménye.« Nem volt más választásom, komolyan kellett vennem, és szót fogadtam az utasításoknak – emlékezett vissza.





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás