Túl van a műtéten Széphalmi Juliska: „Sokkal jobban fáj minden, mint 2 éve, de legalább folyamatosan szédülök is”





Kényszerpihenőre küldte a szervezete Széphalmi Juliskát, akinek a térde múlt héten megroppant egy balett-gyakorlat közben. A táncosnőt ma meg is operálták az Országos Baleseti és Sürgősségi Központban.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.11.16.
Széphalmi Juliska műtét kórház fájdalom

Széphalmi Juliskával már másodjára történik meg a táncosok rémálma: műteni kell a lábát. A sztáranyuka két évvel ezelőtt már átesett egy térdoperáción, de abból szépen felépült, és a másik szenvedélyéhez, a futáshoz is fokozatosan visszatérhetett. 

Széphalmi Juliska a kórházból jelentkezett be

Nagyon nehéz időszak van a gyönyörű táncosnő mögött. Szakítottak a szerelmével, akivel pedig minden olyan szépen alakult, már fiának is bemutatta, tulajdonképpen együtt is éltek. De az első közös, hármasban eltöltött nyaralásuk után párja kijelentette: nem akarja más gyermekét nevelni. A sztáranyuka teljesen összetört, pszichológushoz is el kezdett járni. Három dolog tartotta benne a lelket: a gyermeke, Lacika, a tánc és a futás. 

De ekkor újra lesérült. Múlt héten egy húsz éve gyakorolt balettmozdulatnál újra megroppant a térde. Úgy gondolja, a lelki gondok kivetülnek a testére is. 

„Ezek a dolgok nem véletlenül történnek. Hiszem, hogy az élet újra megálljt parancsolt nekem” – mondta nemrég a Borsnak Juliska. 

„Sok minden jött össze az utóbbi időben. Mindenki tisztában van azzal, hogy most egy nehezebb időszakot élek meg, igyekszem magammal foglalkozni és ügyesen továbblépni, megérteni a szakítást. Most rákényszerülök arra, hogy legyen időm, lehetőségem ezt feldolgozni, megemészteni és átgondolni, hogyan tovább.”

Ma pedig átesett az operáción is Juliska, jön a minden szempontból gyógyulási időszak.

Jelentem, túl vagyok a műtéten, sokkal jobban fáj minden, mint 2 évvel ezelőtt, de legalább folyamatosan szédülök is! De hiszem, hogy gyorsan túl leszek ezen az egészen és köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, írt, hívott stb. Sokat jelent nekem! Jaaaaaa és egy teljes nap totál kiesett, ez a kép nem tudom, hogyan készült! Annyi rémlik, hogy a húgom, @rubinkaroza csinálta.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás