Tiszta vizet öntött a pohárba Gáspár Győző: „Fogalmam nem volt, hogy mennyire megváltoztatja az életemet”

Mindent elmondott az érzéseiről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.21.
Módosítva: 2023.11.21.
kutya Gáspár Virág Gáspár Evelein győzike Gáspár Győző

Magyarország egyik leghíresebb családja tagadhatatlanul a Gáspár család. A gyerekek még egészen kicsik voltak, amikor az életüket a kamerák előtt élték, és egy egész ország volt kíváncsi arra, hogy Gáspár Virdzsike milyen kópéságot fog újra produkálni. Vannak dolgok, amik nem változnak. Többek között ilyen az is, hogy a magyar embereket érdekli, mi van Gáspárékkal. Márpedig a családban jelentős változások történtek, és fenekestül felfordult az életük. Mutatjuk, mi a helyzet most Győzővel. 

Gáspár Győző
Fotó:  TV2

Gáspár Győző mindig úgy élte az életét, hogy új dolgokat tapasztaljon. A showman szereti minden területen kipróbálni magát, ezért gyakran bukkan fel olyan terepeken, amelyekhez eddig semmi köze nem volt. Nemrégiben például hatalmas fradista lett: állandóan meccsekre jár, és a lelátón teljes beleéléssel buzdítja a zöldeket, és igyekszik a győzelembe hajszolni őket.

Emellett azonban boldog kutyatulajdonos is lett. Evelin kapott egy kiskutyát nemrégiben, de a blöki az egész család szívébe belopta magát, és most mindenhová elkíséri gazdáit. A kutyával kapcsolatban fejtette ki érzéseit Győző: 

Fogalmam nem volt, hogy mennyire megváltoztatja az életemet egy kutya, de jó ez így. És eltartott egy darabig, míg rájöttünk, mi kell a másiknak, min kell változtatnunk, de aztán egyszer csak minden összeállt. És már nem számít, mennyivel bonyolultabb az életem emiatt, mármint miatta. Csak az jár a fejemben, hogy mennyivel gazdagabb lettem, amióta velem van. Egy kutya a legjobb kikapcsolódás.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás