Heti top 5: Bereczki Zoltán nagy bejelentést tett, óriási fordulat Váradi Jani életében, Kucsera Gábor pedig elárulta, hogy tekint vissza széthullott családjára





Ezen a héten sok izgalmas és egyben szomorú dolog történt a hazai sztárvilágban. Megrázó vallomásokból sem volt hiány. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.11.26.
óriási fordulat veszteség fájdalom viszály

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2005 nyarán kötötték össze az életüket, rá két évre született meg kislányuk. 2012-ben azonban már szomorú hírt jelentettek be, kapcsolatuk megromlott, ezért úgy döntöttek, elválnak. Rá egy évre mondták ki hivatalosan is a házasságuk felbontását, azóta mindketten más oldalán találták meg a boldogságot, új kapcsolatukból egy-egy gyermek született. Bár jó ideje nincsenek együtt, a viszonyuk a mai napig jó maradt. Egyik közös, Ajándék című daluk a YouTube-on az ünnepek alatt sok otthonban csendül föl, majd 10 milliós nézettséget produkált szerzeményük. Szinetár Dórát a napokban nem akárkivel, Süsüvel, a sárkánnyal kapták lencsevégre, a színész pedig óriási bejelentést tett: megjelent vadonatúj albuma, melyen karácsonyi és téli dalok találhatók.

***

Váradi Jani
Óriási fordulat: visszatér Váradi Jani, a Sztárban sztár leszek! kiesője (Fotó: TV2)

Bár nagy esélyesnek tartották, múlt héten Váradi Jani távozott a Sztárban sztár leszek! versenyéből. Jani nehéz pillanatokat élt meg a színpadon, ugyanis barátjával, Tasi Dáviddal álltak a veszélyzónában. A nézők viszont döntöttek. Az énekes lapunknak árulta el, hogy nagyon sok jó élménnyel és pozitív tapasztalattal lett gazdagabb a műsor ideje alatt, de alig várja, hogy újra feleségével és kisbabájukkal lehessen, mert a felkészülés alatt kevesebb idő jutott szeretteire. De nem kell végleg búcsúzni az énekestől, ugyanis visszatér a zenevilágba, már a műsor előtt elkezdte legújabb lemeze munkálatait, amit hamarosan a rajongók is hallhatnak.

***

Farm VIP sárga csapat
Az első héten már számos veszteség érte a sárga csapatot (Fotó: TV2)

A héten kezdődött el a Farm VIP, és már az első napok bőven tartogattak meglepetéseket. A sárga csapat tagjai rengeteg feszült pillanatot éltek meg, a hét során több veszteség érte őket. Például az első termelési feladatban ők maradtak alul. Mindez oda vezethető vissza, hogy bár Rékasi Károlyt nevezték ki a vezetőjüknek, a csapat elégedetlensége napról napra fokozódott a színésszel szemben, végül ő maga mondott le erről a szerepről. A konfliktusok negatív hatással voltak a munkára, ennek pedig meg is lett az eredménye, a piros csapat győzedelmeskedett.

***

Kucsera Gábor
Kucsera szívfájdalma, hogy nem tudta megmenteni házasságát (Fotó: Hot! magazin)

Kucsera Gábor azért vállalta el az Ázsia Expresszt, hogy kiszakadjon a tönkrement házassága okozta káoszból: a TV2 realityje be is váltotta a hozzáfűzött reményeket, és Kucsera megújulva tért haza, ráadásul a műsor győzteseként. Azóta már volt feleségével is rendezte a kapcsolatát, és a válás ellenére is remekül működnek együtt szülőkként. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ne bántaná még mindig a család széthullása. Szülei családi mintája nem számít átlagosnak, mert sokévnyi házasság után még mindig boldogok együtt, épp ezért nagy szívfájdalma, hogy neki nem sikerült megmenteni kapcsolatát.

***

Magyarország egyik leghíresebb családja tagadhatatlanul Gáspárék. Vannak dolgok, amik az elmúlt évtizedek alatt sem változtak: a magyar embereket még mindig érdekli, mi van velük. Az utóbbi időben fenekestül felfordult az életük, melyről egy kiskutya tehet. Bár az ebet Evelin kapta, úgy tűnik, Győzőnek „rabolta” el leginkább a szívét a kis állat, aki mindenhova elkíséri új gazdáját. Bár nem volt zökkenőmentes az összeszokás, most már belátja, gazdagabb lett a kutyustól, még ha bonyolultabb is lett az élete.

Gáspár Győző
Egy kiskutya forgatta fel Gáspár Győzőék életét (Fotó:  TV2)

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás