Elolvadunk: Katalin hercegné nagy áldozatot hozott a kis Györgyért. Igazi mintaanya!





Katalin hercegné kihagyja az ázsiai utazást, hogy Györgynek segítsen a tanulásban. Gyermekei mellett marad, míg férje elutazik hivatalos ügyben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.05.
katalin hercegné brit királyi család György herceg

Nem véletlen, hogy a felmérések szerint Katalin hercegné az egyik legnépszerűbb tagja a brit királyi családnak. Nemcsak kifinomult nő, odaadó feleség, de még anyának is tökéletesnek bizonyul! György herceg kedvéért megható gesztust tett.

katalin hercegnő
Katalin hercegné igazi mintaanya! Megható, amit Györgyért tett. (Fotó: SEBASTIEN BOZON / AFP)

Katalin inkább Györggyel marad

Vilmos és Katalin legidősebb fia, György a Berkshire-ben található rangos és elit Lambrook School-ban tanul, ahol most kezdődött a "vizsgaidőszak", a gyerekek számos fontos dolgozat elébe néznek. Katalin nem szeretné magára hagyni a fiát az embert próbáló időszakban, így bejelentette: nem vesz részt a következő hivatalos megjelenésén, egy díjátadó megnyitóján Szingapúrban: férje, Vilmos nélküle utazik Ázsiába!

Diáklánynak tett ajánlatot Katalin

A hercegné a napokban egy walesi általános iskolában járt, ahol a gyerekekkel beszélgetve elárulta:
György a vizsgaidőszak elején van, azt mondta nekem: anya, folyton dolgozatokat írunk!” – idézte fel a hercegné, aki úgy érezte, kötelessége otthon maradnia három gyermekével, különösen a tízéves Györgynek lehet most rá szüksége. Kijelentése után a mintaanya kedveskedve megjegyezte egy diáklánynak, hogy ő akár korrepetálhatná a fiát!

A matematika a kedvenc tantárgyam, és nagyon szeretem a tanárinkat. Katalin azt mondta nekem, hogy matekozhatnék én Györggyel!” – mesélte a látogatás után a People-nek egy diáklány, aki kezet is rázhatott Katalinnal, ami után megfogadta: nem most egy ideig kezet!
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás