„Ferde orrú majom!” – Majka csúnyán beszólt Pápai Jocinak





Drámai pillanatok a TV2 stúdiójában: a zsűritagok összekaptak, a versenyző sírva fakadt.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.10.01.
Pápai Joci Sztárban Sztár leszek! Majka

Gőzerővel zajlik az élő műsorba való versenyzők válogatása a Sztárban sztár leszek! negyedik évadában. Tóth Gabi és Pápai Joci után a legutóbbi adás során Majkán volt a sor a középdöntők alatt, hogy kiválassza csapatából azokat, akik vele tartanak majd az élő show-ba. A híres rapper székein az est utolsó produkciója előtt Karpancsev KristófbanEngel-Iván Liliben, és Bányai Noémi ült, aztán jött Szologjan Edgar, aki miatt fel kellett állnia egy játékosnak – Noéminek lett. Majka azonban úgy tervezte, a későbbiekben a lány lesz majd a negyedik versenyzője, hiszen a szabályrendszer megengedi ezt. 

Sztárban sztár leszek! mesterek
Már a középdöntőnél jár a műsor. A mesterek az élő adásokra válogatnak (Fotó: TV2)

Első körben három embert ültethet le a székekre, akiket egyenes ágon visz magával. Azonban az idei évad szabályainak köszönhetően 2023-ban egy negyedik játékos is velük tart majd. Őt azon versenyzők közül lehet kiválasztani, akiket a mester korábban  felállított a biztos továbbjutást jelentő székről, és egy várószobába küld az utolsó produkcióig. Onnan ezt követően bejön az ott pihenő csapat, akik közül egy szerencsés, akit a mentora kiválaszt, a már három biztos élőzővel tart majd. Így alakul ki egy zsűritag négy fős csapata.Az utolsó megmentett személyt azonban a mentor bármikor lecserélheti ágy általa választott másik versenyzőre, akit egy másik zsűri társa dobott. Erre a mentoroknak akkor is lehetősége van, ha már kialakult az élő adásos csapata. 

A rapper terve azonban nem vált be, ugyanis Pápai Joci elrabolta tőle Noémit. A játékos arcán örömkönnyek jelentek meg a hír hallatán, ugyanis tavalyi jelentkezése után már másodjára esett volna ki a középdöntőből. Majka pedig teljesen kiakadt, csak azt hajtogatta: „Ne! Ne! Én el akarom vinni őt!”

Az volt, hogy a Józsika aljas volt, mint általában mindig. Szerettem volna, ha a Noémi az én negyedik versenyzőm lesz, felállítom, majd vissza tudom hívni. Azzal nem számoltam azonban, hogy ez a ferde orrú majom elviszi előlem!

– mesélte a kamerák előtt Majka, aki annak ellenére nem gondolt erre az eshetőségre, hogy Joci még az adás elején közölte vele: bosszút fog állni rajta, mivel ő is elvesztette egy versenyzőjét a rapper miatt. 

Jön a tatai latin Ludas Matyi, aki nem felejti el, mit tettél vele! 

– fenyegette meg Joci a zsűritársát még az adás elején, amikor arról beszélgettek, lesz-e valaki, aki vajon rabolni fog Majkától. Joci betartotta az ígéretét, Noémi nála kötött ki. A rapper így kénytelen-kelletlen mást választott negyediknek: Edgar, Liliben, és Kristóf mellé Daróczi Bence csatlakozott az élőkre.  

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás