Fotó bizonyítja: a túlvilágról üzentek szülei a magyar színésznőnek





Balázs Andinak egy egészen páratlan élményben volt része. Azt állítja, különleges módon képesek kommunikálni vele az elhunyt szerettei.



Megosztás
Szerző: Smolti
Létrehozva: 2023.10.02.
Balázs Andi szülők túlvilág

Balázs Andi élete legnagyobb tragédiájaként emlékszik vissza arra az időszakra, amikor elvesztette édesanyját. Még egészen kicsi volt, amikor szemtanúja volt egy brutális balesetnek, amelyben a nővérét halálra gázolta egy részeg sofőr. A vérfagyasztó jelenetet Andi az édesanyjával együtt nézte végig, aki a lánya elvesztése után már sohasem volt önmaga. Testileg és lelkileg is kritikus állapotba került, és az orvosok, valamint a családja hiába tettek meg mindent érte, nem tudták megmenteni.

Másképp gondol a halálra

Andi és az édesapja között mindig is erős kötelék húzódott, de a tragédiákat követően az apa-lánya kapcsolat még szorosabbá vált. Valósággal rajongtak egymásért, a színésznő gyakran jellemezte úgy az édesapját, mint a legnagyobb példaképe és cinkostársa. Ezért is döbbentett meg sokakat a színésznő néhány hónappal ezelőtti vallomása, amelyben elárulta, egy éven át titkolta, hogy imádott édesapja örökre lehunyta a szemeit

Bár Andi számára fájdalmas, hogy nem láthatja és nem ölelheti meg az apukáját, másképpen gondol a halálra, mint a legtöbben. A legutóbbi Instagram-történetében olyan nem mindennapi pillanatot osztott meg a követőivel, ami mélyen megérintette őt.

Ma éjjel a szüleimről álmodtam. Öleltem őket. Édesanya azt mondta, hogy nyugodjak meg, mert minden rendben lesz. Ébredés után ezt a fénykört láttam meg a hálószoba falán. Mi így beszélgetünk

 - fogalmazott Balázs Andi és egy fotón megmutatta az igazán különleges jelenséget.

Fotó: Instagram

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás