Nem tetszett a sulinak! Le kellett vágnia fia haját a magyar színésznek





A színművész sok mindent megenged a fiának, de ezért tennie is kell. Szabó Simon így neveli a gyermekét.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.09.05.
iskolakezdés raszta szabó simon gyerek

Szabó Simon keveset szokott mutatni a magánéletéből, így a gyerekeit sem mutatja gyakran az interneten, azonban hétvégén a színész az Instagram-oldalán posztolt egy videót, amin a fia haját vágja, de nem is akármilyen okból. A Metropol munkatársai megkeresték a díjnyertes rendezőt, aki elmesélte, hogy miért volt szükséges a frizuraváltás a 12 éves fiánál.

Szabó Simon
Szabó Simon tudatosan enged meg dolgokat a fiának – Fotó: Bánkúti Sándor

Küzdeni kell a célokért

A színész fia, Igor még csak 12 éves, de már egészen korán megtanulja, hogy bizony keményen kell dolgozni a célokért.

Igor 12 éves és nem titok, hogy mellettem egy kicsit hamarabb értesül a dolgokról az életben, mint a többi gyerek. Zenélni szokott a barátaival formációban, amit eleinte rock, majd hip-hop műfaj követett. Az teljesen saját gondolata volt, hogy raszta hajstílust szeretne… ” – kezdte Simon, aki először kicsit erősnek tartotta a frizuraötletet gyermeke fiatal kora miatt, de megígérte neki, ha kitűnő lesz év végén, akkor nyárra megkapja.

A munka gyümölcse

A fiú rengeteget tanult és ez ki is fizetődött, mert az egész tanévben vágyott raszta tincseit élvezhette a nyári szünet alatt. Simon bevallása szerint ilyen elven neveli a fiát.

Én azt követem, hogy amíg ő tanul, teljesít és azt látom, hogy nem linkeskedik, akkor ezt jutalmazni kell. Fontos megtanulnia, amibe munkát fektet, annak mindig megvan a gyümölcse” – árulta el a rendező, aki azonnal utánajárt és meg is csináltatták a raszta tincseket az ötösökért cserébe.

Le kellett vágni

Az iskola első napján azonban megosztó véleményeket keltett a tanárokban Igor haja, annak ellenére, hogy sokak szerint nagyon jól állt neki. Sajnos az apukának le kellett vágnia fia tincseit.

Jött az iskola és ott annyira nem rajonganak ezért. Ugyan voltak tanárok, akiknek tetszett, de szóvá tették és le kellett vágnunk” – mesélte szomorúan az apuka, aki elrakta egy dobozba a tincseket, ha fia idén is újra kitűnő lesz, akkor nyáron újrahorgolják a hajához.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás