Marsi Anikó rájött, mit rontott el: bocsánatot is kért emiatt Palik Lászlótól – Videó!





„Az embernek szüksége van az önvizsgálatra ahhoz, hogy értelmesen tudjon tovább élni.”



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.09.14.
Marsi Anikó Palik László házasság

Marsi Anikó egy interjúban vallott második házasságáról, és elárulta azt is, hogy esküvője után nem sokkal bocsánatot kért Palik Lászlótól.

Fotó: Szabolcs László / Hot!

A műsorvezető a csütörtöki Mokkában kifejtette: 18 évig házasok voltak, született két gyerekük, ezért szerinte nem lehet úgy élni, hogy haragszik rá, és magában őt okolja mindenért.

Az embernek szüksége van az önvizsgálatra ahhoz, hogy értelmesen tudjon tovább élni

– fogalmazott a sztáranyuka, aki amikor rájött, hol rontotta el, megkérte Lacit, hogy üljenek le legalább két órára megbeszélni a dolgot. 

Szerintem el sem tudta képzelni, mi lehet az

– tette hozzá, de azért elmentek egy olyan helyre, ahol nem kapott nagy nyilvánosságot a találkozásuk. És jó is, hogy így tettek, mert mindent meg tudtak beszélni anélkül, hogy a régi sebeket bármelyikük is feltépte volna.

Marsi Anikó elmondta, hogy mikor a gyerekeik megszülettek, nagyon sokszor volt egyedül, és nem volt tévés munkája sem, és mindezekért volt férjét hibáztatta. Ma már tudja, hogy ennek köze sem volt a valósághoz, és ha ezt hamarabb felismeri, akkor még időben meg tudták volna beszélni a dolgaikat. 

Persze ez nem jelenti azt, hogy bármit is vissza szeretnének csinálni. Egyszerűen csak arról van szó, hogy rájött, miket rontott el, és nem szeretné, ha ezekért is Palik Lászlónak kellene vállalni a felelősséget.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás