Kautzky Armand nem tud szabadulni a stresszes szituációktól





Kautzky Armand és Radványi Dorottya izgalmas kvízműsorral várja a Duna nézőit. A színész, szinkronszínész hozzá van szokva mostanában a stresszes szituációkhoz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.03.
Módosítva: 2023.09.03.
Duna Radványi Dorottya Kautzky Armand

A vetélkedők nagy múltú hagyományait folytatva új műsort indít a közmédia. A Duna műsorvezetői, Radványi Dorottya és Kautzky Armand várja a magukat próbára tevő játékosokat. Az Agytorna – korábban az Almárium részeként látható kvíz – szeptember első hetétől jelentkezik.

Radványi Dorottya a háziasszonya a Duna új kvízműsorának  Fotó: Zih Zsolt

Önálló műsorrá nőtte ki magát a kvíz

A Duna hétköznap délutáni kvízjátéka a nagy népszerűségre tekintettel már nem az Almárium részeként, hanem önálló műsorként látható szeptember 4-től. Az Agytorna című vetélkedő játékmesterei, az Almárium házigazdái, Radványi Dorottya és Kautzky Armand lesznek heti váltásban. Öt kérdéssel teszik próbára a játékosok tudását, ha mindegyikre helyes válasz érkezik, a nyertes garantált ajándékot kap. Az izgalmakat a háromperces időkeret és a változatos feladványok – többek között a filmrészlet-felismerés, a képjáték és a betűkeveredés – biztosítják.

Még izgalmasabbá teszi a játékot, hogy ketyeg az óra” – emelte ki Radványi Dorottya, az Agytorna humán beállítottságú játékvezetője. „A szerteágazó témakínálatból a filmrészlet-felismerő az egyik kedvencem, de a természettudományos kérdéseket is szeretem, mert új ismereteket szerzek.

Kautzky Armandnak ismerős a stresszes szituáció

Kautzky Armand szívéhez több okból is közel áll a formátum: „Hasznosnak tartom az ilyen típusú megmérettetést, számos témában lehet tesztelni a jártasságot, a többi mellett az irodalom vagy a földrajz területén. Ezenkívül nagyon élvezem az interaktivitást, a játékban személyes kapcsolatba kerülhetünk a nézőkkel, lehet beszélgetni a játékosokkal” – szögezte le a színész, szinkronszínész, akinek hangja összeforrt 007-es ügynök, James Bond karakterével. Az izgalmas, pörgős játék műsorvezetője felfokozott pillanatokat él majd át a játékosokkal. Bár mindig higgadtságáról tesz tanúbizonyságot, nemrég elárulta, kissé stresszes érzésekkel tölti el, hogy huszonéves gyermekei hamarosan kirepülnek, és saját családot alapítanak majd. Az érzést csak tetézi, hogy néhány éve elváltak feleségével, neki pedig újra kellett építenie magát.

Kautzky Armand kvízműsorvezetőként szerepel majd délutánonként a Dunán  Fotó: MTVA

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás