Igazi hősszerelmes a Kőgazdag fiatalok autóbolond tinije





Bárány Aurél a legfiatalabb szereplője a Kőgazdag fiatalok című realitynek, mégis úgy érzi, már megtalálta az igazit. A vagyonos tininek imponál, hogy a barátnője nem a pénzére hajt.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.09.19.
Kőgazdag fiatalok Bárány Aurél kapcsolat

Hétfő este debütált a Kőgazdag fiatalok című reality a TV2-n. Erős kezdés volt: dubaji luxusingatlanok, féléves fizetés árát érő csizma, rengeteg botox és szilikon, s ez még csak az első rész! Egy rövid snittből az is kiderült, hogy a dúsgazdag fiatalok élete nem fenékig tejfel: Bárány Aurél például szerelmi bánatban szenved: borzasztóan hiányzott neki a barátnője, mikor PSG Oglinál bulizott a banda.

Megtaláltam az igazit!

A Metropol felkereste a 19 éves Aurélt, aki a műsorban azzal büszkélkedett, hogy havonta félmillió forintot költ luxusautói megtankolására! Mi ezúttal az ifjú titán szerelmi életének alakulására voltunk kíváncsiak!

Nehéz erről beszélni, kissé bonyolult a kapcsolatunk Larával” – fogalmazott Aurél, aki 16 éves korában jött össze a közösségi oldalakon népszerű lánnyal, Lakatos Larával.

Három éve vagyunk együtt, és sokszor érzem, hogy megtaláltam az igazit! De el kell ismernem, sokat veszekedünk, ami nagyon zavar.

„Én azt vallom, hogy egy kapcsolatban legyen meg a férfi-női hierarchia. Azt látom, hogy ha egy nő felülkerekedik, az egész napos vitatkozást eredményez, ez pedig nem tetszik” – szögezte le a fiatal srác, aki biztos benne, hogy választottja nem csak a pénze miatt van vele.

A barátnőm nem pénzéhes lány.

„Az alap, hogy mindig jó kocsival járunk randizni, és mindennel el akarom halmozni. De sokszor nem fogadja el az ajándékaimat. A múltkor apukám akart neki adni egy komolyabb összeget költőpénznek, de azt is visszautasította.

„Bízom benne, nem csak a bankszámlám vonzó

Korábban volt egy csajozós időszakom, akkor voltak lányok, akiknek kifejezetten tetszett, hogy gazdag vagyok. Nem vagyok egy rosszképű fiú, így bízom benne, hogy nem csak a bankszámlám volt vonzó számukra” – véli a hősszerelmes, aki egyébként a komoly kapcsolatok híve:
14 éves voltam, amikor az első komolyabb kapcsolatom volt. Az a lány végül dobott, én pedig azt éreztem, hogy összeomlott az életem, nagyon nehezen dolgoztam fel, mert azt hittem, ő az igazi! A csalódás után belevetettem magam a csajozásba, kihasználtam a lányok jóhiszeműségét. De mostanra, 19 évesen olyan szintre értem, hogy elég egy lány!” – zárta gondolatmenetét Aurél.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás