Ennél cukibb videó nincs: így bulizott Kulcsár Edina és Csuti kisfia





A kis Medike hatalmasat bulizott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.11.
Módosítva: 2023.09.11.
G w M Medox Csuti Kulcsár Edina

Volt idő, amikor Kulcsár Edina és Csuti között úgy lángolt a szerelem, hogy szinte mindenkit megégettek, aki csak a közelükbe merészkedett. Ez a nagy intenzitású tűz azonban nem bizonyult túl erősnek, hiszen Edina szíve hamarosan más férfiért kezdett kalapálni, és az álompár végleg szakított. Bár a házasságukban és a válásukban sok fájdalom volt, azért mégis megszületett két csodálatos szerelemgyerek. Nem volt annál nagyobb hír az országban, mint amikor megszületett Csutiék kicsi fia, Medox. 

Kulcsár Edina és Csuti szerelme is mindent felemésztő volt… egy ideig / Foró: Borsonline

Bár Csuti és Kulcsár Edina szerelme már nem lobog, azért mindketten nagyon szeretik közös gyermekeiket. Edina a G.w.M-től született kislányát, Amarát sosem mutatja meg, Medoxot és Ninát gyakran a közösségi oldalaira teszi. Csuti is nagyon büszke apuka, éppen ezért megosztotta a rajongókkal, hogy milyen fergeteges bulit csapott a kis Medox születésnapján: 

Tegnap tartottuk Medike 5. születésnapi buliját! Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött, nagyon boldoggá tettétek ezt a napot neki, még este is – elalvás közben – azt mondogatta, hogy pfuuuu, de jó volt, Apa, köszönöm szépen, Apucika!

 

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás