Kemény dolgot árult el Curtis Majkáról, aligha lehetnek olyan jó barátok, mint voltak





Javíthatatlan lett köztük a kapcsolat? Curtis születésnapján egy üzenetet sem kapott Majkától.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.09.01.
Módosítva: 2023.09.01.
Curtis Majka születésnap

Curtis csütörtökön ünnepelte a 34. születésnapját, de nem csak a boldogságról szólt ez a nap. A rapper meghívást kapott egy beszélgetésre Geszti Péter műsorába, az Adom a napomba a Viasat3-on. Ugyan az előadóművésznek jó hangulata volt, de mesélt a magánéletéről és édesapjáról, valamint a Majkával való kapcsolatáról is szó esett.

Majka és Curtis
Curtis még egy üzenetet sem kapott születésnapján Majkától Fotó: TV2

Javíthatatlan kapcsolat?

Curtis korábbi visszaesésnek minősülő drogproblémái megalapozták kapcsolatának rosszul alakulását egykori zenésztársával, Majkával, de bevallása szerint nem csak ezek a problémák vezettek ide. Az újpesti fenegyerek mindig nyíltan vállalja, hogy ő is hibás a történetben, de ő sosem vetítette ki a problémáit a formációra és az sem zavarta, amikor az emberek csak úgy emlékeztek meg a közös bulijukról, hogy „Majkáék nagy show-t csináltak” A rapper azt is elmondta, hogy az anyagiakon sem tudtak mindig közös nevezőre jutni.

A közös megegyezés

Curtis a műsorban Majkával való viszonyáról emlékezett. Egy évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább karrierjüket.

„Petivel közös megegyezéssel külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! Sajnos, megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno... De rendbe rakom magam” – osztotta meg a rapper egy évvel ezelőtt a rajongóival.

Ugyan a médiában még ezek után is történetek üzenetváltások, de a két előadó többet nem beszélt egymással privát üzenetváltásban, ráadásul Curtis azt is megemlítette, hogy egy üzenetet sem kapott Majkától születésnapjára, úgy hogy ő bizony felköszöntötte egykori társát korábban.

Curtis
Curtis nagy sikereket arat a saját zenekarával Fotó: VT

Nagyon hiányozna

Geszti Péter mélyebb témákba is belekérdezett. Az egyik ilyen kérdés az volt, hogy mi lenne, ha a rapper visszakaphatná édesapját, akit 14 éves korában vesztett el.

„Talán ennek így kellett lennie, hogy elmenjen. Ha visszakapnád egy napra, megint nagyon hiányozna” – jegyezte meg a rapper, akinek szomorkodni bizony nincs oka, hiszen megalapította a saját zenekarát, és a rengeteg koncert mellett sok tévés műsorban is fel fog tűnni ősszel.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás