Újabb szakítás a sztárvilágban: Radics Gigi és párja külön utakon folytatják





Az énekesnő hosszabban mesélt a részletekről.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.08.03.
Módosítva: 2023.08.03.
radics gigi szakítás szerelem

Radics Gigi nehéz döntést hozott: párjával szakítottak. Ennek részleteit egy hosszabb posztban fejtette ki.

Fotó:  Metropol

„Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem, tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja félinformációkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót” – kezdte az énekesnő Instagram-oldalán megosztott posztjában.

Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél

– árulta el Gigi, majd így folytatta:

„A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának, és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni. Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam. Köszönöm szépen a megértést.”

Gigi korábban arról is beszélt, miért nem házasodtak össze, erről itt olvashatsz.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás