„Szeretnék a legjobb édesapjuk lenni” – Fekete Dávid egyre több időt tölthet gyermekeivel





Fekete Dávid csillogó szemekkel mesélt a gyerekeiről és a velük való kapcsolatáról.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2023.08.09.
Fekete Dávid gyerekek szabadláb

Végre elkezdhetjük azokat az apa-fia programokat, amelyeket nem tehettünk meg eddig. Óriási boldogság számomra, hogy szabadon mozoghatunk Győrben. Látom a szemükben az örömöt, hogy apa végre ott van velük, és olyan helyekre mehet, ahol eddig nem volt. Januárban lesznek négyévesek, hála Istennek egyáltalán nem rosszalkodnak, viszont nagyon elevenek, így folyamatosan pörgésben tartanak – kezdte Dávid a Hot! magazinnak.

„A lábamon lévő nyomkövetőt mindig töltőnek hívták”

Az édesapa mindig őszintén beszélt a gyermekeivel, elmondása szerint még az olyan kényes ügyekről is, mint a testére helyezett nyomkövető.

A reggeli rutin elengedhetetlen részei: kakaó és keksz Fotó: Szabolcs László/Hot! magazin

A lábamon lévő nyomkövetőt mindig töltőnek hívták. Azt mondtam nekik, hogy amíg nem veszik le apa lábáról, addig nem tudunk lemenni játszani. Mindig azt vallottam, hogy egyenesen szeretnék beszélni velük. Szerencsére már nyugodtan tudunk mozogni a vá­ro­son belül, emellett szeretnék benyújtani egy kérelmet a bírósághoz arra is, hogy a munkahelyemen bővítést kapjak, hogy ne csak kedden és szerdán mehessek dolgozni. A következő lépés pedig az országos vagy a teljes szabadlábon való védekezésnek a benyújtása lesz. 

A gyerekek láthatásával kapcsolatban nincsen vitájuk a gyerekek édesanyjával, a viszonyuk és Dávid megítélése pedig a szabadulás óta csak javult.

– Eddig sem volt gond ezzel, de biztosan más megvilágításba került minden, amióta kijöttem a börtönből. Nem volt gond azzal, hogy mikor szeretném látni őket. 

Úgy gondolom, az anyukájuk látja, hogy mindent megtennék a gyermekeimért, és hogy mennyire szeretem őket

 – mondta az édesapa.

A teljes interjút a Hot! magazinban vagy a Bors oldalán tudjátok elolvasni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás