Gyászol Sandra Bullock, meghalt élete szerelme, Bryan Randall





Bryan Randall mindössze 57 éves volt.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.08.
Módosítva: 2023.08.08.
sandra bullock Szerelme gyász

Sandra Bullock és kedvese 2015-ben jöttek össze. A hírek szerint Bryan Randallnél évekkel ezelőtt amiotrófiás laterálszklerózist (ALS) diagnosztizáltak (idegsorvadásos betegség, melynek kiváltó oka nem ismert és sajnos a kór nem gyógyítható).

BULLOCK, Sandra
Fotó: Carloine Brehman

Nagy szomorúsággal a szívünkben tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt, miután három évig harcolt az ALS-sel. Bryan úgy döntött, eltitkolja a betegségét a világ elől, mi pedig tiszteletben tartottuk a kérését” – írta meg a Bors a Entertainment Tonighttal információi szerint.

 Hozzátették: „Jelenleg a magánélet védelmét kérjük, hogy gyászolhassunk, és megbékéljünk azzal, hogy lehetetlen elbúcsúzni Bryantől”.

A most 59 éves Sandra Bullock 2015 januárjában találkozott először Randallal, akit azzal bízott meg, hogy készítsen fotókat a színésznő örökbe fogadott fiáról annak születésnapján. A pár még 2015-ben nyilvánosságra hozta a kapcsolatát, ám kellő távolságot tartottak a sajtótól. Ezt a fajta médiacsendet 2021-ben törte meg Sandra Bullock a Red Table Talk című műsorban.

Megtaláltam életem szerelmét. Két, a nagyobbik lányával együtt három gyönyörű gyermekünk van. Ez a valaha volt legjobb dolog a számomra. Nem azt akarom mondani, hogy kövesd a példámat, és tedd úgy, ahogy én, akinek nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó társ és odaadó anya legyek (...).

– árulta el a színésznő.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás