Újabb világsztárokat hódított meg Nanushka





Impozáns nevekkel bővült a névsor.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.14.
Módosítva: 2023.07.15.
Nanushka ruha Cynthia Nixon Justin Bieber világsztár

A magyar divattervező, Sándor Szandra hihetetlen népszerűségre tett szert az elmúlt években, és ruhái egyre gyakrabban tűnnek fel a világsztárok gardróbjában is. Az újabb és újabb megjelenéseket látva már egyértelműen kijelenthetjük, hogy a Nanushka termékek a hírességek alapdarabjaivá váltak.

A Szex és New York című sorozat sztárja, Cynthia Nixon legújabb sajtókörútján egy Nanushka kötött darabban, a Janne ruhában tündökölt. A színésznő a ruhát viselve posztolt is a közösségi médiában, amelyben elismerően említette a Nanushka márkát. Az Instagram bejegyzésében taggelte is a divattervezőt, ami még inkább azt erősíti meg, hogy mennyire megszerette a márka darabjait. 

Cynthia Nixon legismertebb karakterét, Miranda Hobbest is láthattuk már Nanushka kreációban. A Szex és New York folytatásában, az And Just Like That egy részében Miranda egy Nanushka Paige Tencel overált viselt. 

A szupersztár énekes, Justin Bieber sem maradhat ki a Nanushka rajongói közül! Nemrégiben egy régebbi darabhoz nyúlt, egy Tallis inghez. A világsztár nemcsak Sándor Szandra ruháit viseli előszeretettel fellépéseken vagy akár a hétköznapokon, hanem a kiegészítők közül is szívesen válogat. Egyik ilyen alkalommal, a Super Bowlon egy Nanushka napszemüveget viselt.

https://www.instagram.com/stories/highlights/17862085568729291/

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber is választott már Nanushkát a tökéletes megjelenéshez. Az ilyen esetek azt mutatják, hogy a Nanushka márka nem csak a hírességek, hanem a divat szerelmeseinek körében is rendkívül népszerű.

Összességében elmondható, hogy a Nanushka ruhák és kiegészítők egyre gyakrabban találhatóak meg a világsztárok gardróbjában. A márka divatos és kényelmes darabjai, valamint azok minősége és egyedisége vonzza a hírességeket, akik büszkén viselik a Nanushka termékeket. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás