„Kicsit fáj a szívem, hogy lezárul ez az időszak” – szeptembertől komoly változás jön Janicsák Veca életébe





Az énekesnő tudta, hogy eljön ez a pillanat, de azért kicsit szomorú.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.07.21.
Janicsák Veca gyerek iskola

A gyönyörű énekesnő nyáron még a szokásosnál is elfoglaltabb szakmájából adódóan, hiszen szinte folyamatosan színpadon van. Janicsák Veca azonban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy így is minőségi időt tölthessen imádott kislányával.

Janicsák Veca kislánya idén már iskolába megy Fotó: Bors

A káprázatos hangú énekesnő a Duna Nyár 23 című műsorának vendégeként mesélte el, hogy szeptembertől egy teljesen új időszak köszönt majd be az életükbe. A Csináljuk a fesztivált! show-műsor egyik közönségkedvenc előadója saját, új dalaiból még egy válogatást is bemutatott.

A műsor vendégeként elmesélte, hogy az Újjászületés című albuma – reflektálva magánélete korábbi kihívásaira – főként mély, érzelmes dalokat tartalmaz, de a legújabb szerzeményeit már új benyomások ihletik. Az pedig eddig sem volt titok, hogy az énekesnő boldogságának állandó forrása egyetlen gyermeke, Emma, aki már igazi nagylánnyá cseperedett, ugyanis idén ősszel kezdi az iskolát.

A kislányom mérhetetlenül büszke és boldog, hogy ez az utolsó nyara óvodásként, de nekem kicsit fáj a szívem, hogy lezárul ez az időszak. Mindeközben jól tudom, hogy az élet rendje a változás, a fejlődés. Várja az iskolát, elsősorban azért, mert már nagyon szeretne megtanulni írni és olvasni. Mostanában a tanszerek beszerzésével foglalatoskodom

– mondta Janicsák Veca a műsorban. Így az énekesnő még kimaxolja a nyári pezsgést és fellépéseket, szeptember 1-jére azonban már kislánya első osztályos évnyitója lesz a fix programja.

A teljes beszélgetés újranézhető a Nyár 23 Médiaklikk-oldalán.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás