Nem hiszed el, mit csinált hazatérése után a szerelmes Young G.!





Elképesztő hetek vannak Young G. mögött, aki Kanadában turnézott. Az énekes rengeteg mindent látott a fellépései között, de megviselte szerelme hiánya. Így most belecsaptak a lecsóba, igyekeznek mindent bepótolni.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.07.15.
Young G szerelem feleség

Mint arról már korábban írtunk: összecsomagolt és meg sem állt Kanadáig Young G. Az énekes persze nem kiköltözött, hanem turnézni indult, a kinti magyaroknak adott teltházas koncerteket. Alaposan átbeszélték előtte a feleségével, Norinával, hogy jót fog most tenni nekik ez a kis távollét, még jobban fognak utána egymásnak hiányozni. Így is lett, amikor Béci több hét után Budapesten landolt, mindkettőjüknek könnyes volt a szeme.


 

Minden percet együtt tölt most Young G. és felesége

Bécinek saját bevallása szerint olyan lelki fájdalmai voltak a felesége, Norina hiánya miatt, hogy azt már fizikailag sem lehetett elviselni. Insta-oldalán még kintről üzent szerelmének:

Tudtam, hogy nagyon fogsz hiányozni... csak azt nem gondoltam volna, hogy ennyire! A gyermekeim... az egy másik posztot kíván, de most rólad van szó, Norina! El vagyok veszve nélküled és keresem a helyem... de nem találom! Annyi mindent éltünk meg együtt és nyilván most sem örökre vagyok távol... de, kezd kibírhatatlanná válni a hiányod! Meghalok érted! Nagyon szeretlek és ezt a szívemből mondom! Meghalok a barátomért, a csajomért, a Feleségemért és a gyermekem anyukájáért!... azt érzem, hogy nem bírom... de komolyan… Alig várom, hogy te bódíts újra minden nap el! Szeretlek Szerelmem, hamarosan kivégzem Kanadát és megyek haza hozzátok!

Persze, ezt nem hagyta szó nélkül a kedvese sem, szerelmesen visszaírt:

Életem szerelme! Amikor felkeltem, ahogy elolvastam annyira meglepődtem a posztod miatt és mivel a lányod sokszor lefoglal, akartam egy magányos 15 percet, amikor újra elolvasom a soraidat! Ez az imént történt meg és nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen legjobb barátom, szerelmem és férjem van, mint te. Örökké szeretni foglak és nagyon hiányzol nekünk 

Béci a tegnapi hazaérkezése után minden percet együtt tölt a feleségével. Másnapi ébredésük után, rögtön közös programra indultak, egy romantikus közös edzést választottak. 

Mészáros Norina
Fotó: Instagram

 





 





Ezeket olvastad már?
Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás