Megyeri Csilla: Pokoli volt, sokat imádkoztam a kiskutyám életéért

A nyolcéves kiskutya hirtelen rosszul lett, és életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Csilla most elmesélte, milyen érzések kavarogtak benne.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.07.04.
megyeri csillamegyeri kiskutya állatkórház

A gyönyörű influenszer, Megyeri Csilla és párja, Zsolti az utóbbi napokban a poklok poklát járták meg. Minden erejükre, imájukra szükségük volt, hogy a halál torkából megmeneküljön a kiskutyájuk, a kis pomerániai spicc, Mincsó. Mindketten hálásak az orvosoknak, akik szinte csodával határos módon megmentették a kutyus életét

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt
Csilla: Imádkoztam, hogy életben maradjon! – (Fotó: Végh István)


„Zsolti: Műteni sem lehet már Mincsót...”

Csilla múlt pénteken éppen a Balaton Soundon bulizott volna, amikor jött egy telefon édesanyjától, aki Debrecenben vigyázott a család kedvencére...

„Elmondta, hogy Minnie füvet evett és hányt. Hát mondtam is neki, hogy szoktak ilyet csinálni a kutyák, de másnap megint mesélte, hogy nem érzi jól magát, iszik és mind kihányja, bágyadtságot vett észre rajta. Ekkor szóltam Zsoltinak, hogy baj van, aki azonnal elindult Debrecenbe” – mondta Csilla a Borsnak, ám a még nagyobb ijedtség csak ezután következett. 

Zsolti már az állatkórházból hívott zokogva, hogy óriási a baj: lehet, hogy műteni sem lehet már Mincsót.

 „Komolyan, úgy sírt, mint egy gyerek, imádják egymást, szerintem szerelmesek egymásba!”

– tette hozzá Csilla.


Három helyen is felvágták az orvosok

Ekkor a Balatonról ő is azonnal elindult a kórházba. Ez volt vélhetően Csilla élete egyik legnehezebb 3 órája.

A poklok poklát éltük át, mert először az orvosok alig adtak 5 százalék esélyt a kutyának. Pokoli volt, sokat imádkoztam a kiskutyám életéért

„Majd mégis megműtötték, előbb két órán át, majd még egy óráig tartott az operáció. Ekkor kicsit bizakodtunk már, hiszen miért műtötték volta ennyi ideig, ha nem menthető?! Összesen három helyen vágták fel Minnie-t” – folytatta a csinos műsorvezető, aki arra int minden kutyást, hogy ne vegyük félvállról az ilyen tüneteket sem.

„Mi úgy kezeljünk, mintha a kisbabánk lenne, mindig jókedvre derít!“ – mondta Csilla, aki nagyon megijedt, amikor közölték vele a diagnózist. Kiderült, Mincsónak gátsérve volt, ami több probléma eredményeképpen alakult ki

„Az idősebb kan kutyusoknál alakul ki az úgynevezett gátsérv, amit nála már azonnal műteni kellett, akkora volt a kitüremkedés. Ez nőtt hatalmasra néhány óra alatt. Előtte való este az tűnt fel anyukámnak, hogy nagyon sokat iszik a Mincsó, majd azt kis idővel ki is hányta, mert pisilni már nem tudott, ugyanis a húgyhólyagja meg a medencéje mögé fordult” – fejtette ki Csilla, ijesztő, és szinte orvosi szakkifejezésekkel elmagyarázta a történtek hátterét. Miután összetett volt a probléma a kiskutya esetében, az orvosoknak nem egy, hanem több beavatkozást is eszközölniük kellett a műtőasztalon.

„Infúziót is kapott, ivartalanították és eltávolították a kitüremkedést is. Ma már jobban van, és újra éjszakai őrjáratozik”

– fűzte hozzá Csilla már mosolyogva, akit derült égből villámcsapásként ért a vészhelyzet, ám most már úgy tűnik, lassan Budapestre is hazahozhatják.

Csilla és párja nyugtalanító napokat éltek át (Fotó: Metropol)

Csilla hálás, hogy megmentették Mini életét

Az influenszer azt is hangsúlyozta, milyen hálás azért, hogy a debreceni orvosok az állatkórházban nem adták fel, és profizmusukkal megmentették a család kis kedvencét. 

Hálásak vagyunk az orvosoknak, akik azonnal segítettek, nem mondtak le Mincsókáról!

– zárta pozitívan Csilla a tanulságos történetüket, és imádkozik, hogy mielőbb felépüljön a „szőrös babájuk”. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás