Horrorházzá vált Szilágyi István egykori otthona – megszólaltak a szomszédok





Szilágyi István egykori otthonában most a természet az úr.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.30.
Módosítva: 2023.07.30.
szilágyi istván Humenyánszky Jolán ház

Ahogy arról lapunk is beszámolt: 2020. május harmadikán Szilágyi Péter egy kalapáccsal verte agyon a saját édesapját, Szilágyi Istvánt. Majd csaknem egy évvel később, 2021 februárjában Humenyánszky Jolán az egykoron sikeres szobrászművész is távozott az élők soraiból. A Szilágyi családfa kihalt. Ma egy omladozó ház a mementója, hogy egykor egy tehetséges és boldog család élt itt.

Szilágyi István
Fotó: Bors

A Bors információi szerint egy vidéki vállalkozó vette meg a szörnyű gyilkosság helyszínét. Az új tulaj árverésen, 36 millió forintért szerezte meg Szilágyi Istvánék egykori házát. 

Most kiderült, mi történt azóta az ingatlannal

Fotó: Végh István

 A Bors a helyszínen járt, hogy szemügyre vegye, mi történt azóta a területtel… Mint írták: gyakorlatilag semmi, vagyis a természet szép lassan visszavette az uralmat. Egy darabig hajléktalanok lakták, de ma már senkit sem látnak ott a környéken élők, akik szerint mostanra egészségügyi vészhelyzet forrásává vált a ház. 

Egy kapavágás nem sok, annyi sem történt itt, amióta Joli néni meghalt. Még az a lakat is fent van, amit a segítői tettek fel, amikor kórházba került az a szegény asszony. Persze akkor sem volt rendezett a telek, amikor még itt élt, de az elmúlt két és fél évben elszabadult a pokol, és a helyzet semmit sem változott azzal, hogy már új tulajdonosa van

– kezdte a Borsnak egy környékbeli asszony.

„Ami itt van, az már tarthatatlan! Szerintem ez konkrétan egészségügyi vészhelyzet, és ez cseppet sem túlzás. Kánikulában pokoli szag terjeng itt, és annyi a patkány, mint égen a csillag. Arról nem beszélve, hogy a szomszédban bezárt kisbolt helyére most egy gyerekekkel foglalkozó alapítvány költözött. Nem is értem, hogyan tudnak itt biztonságosan kint lenni az udvaron!?” – tette fel a kérdést a felháborodott járókelő, aki reméli, hogy az új tulajdonos lassan tesz valamit annak érdekében, hogy felszámolja az áldatlan állapotokat, vagy legalább az önkormányzat lép valamit, hogy történjen végre valami a horrorházzal.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás