Óriási pánik a tömegben: rosszul lett a koncerten a magyar zenész





Nem mindennapi emlékekkel „gazdagodott” Csepregi Éva fia a Rammstein koncertjén.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.07.24.
Heatlie Dávid Rammstein Csepregi Éva tömeg

Kisebb túlzással majdnem tragédiába fulladt a Rammstein budapesti koncertje! Vagy a szervezetlenség hiánya, vagy a nemtörődömség miatt több száz ember egy órán keresztül egy kordonhoz préselve állt, többek között Heatlie Dávid is a barátaival. A tömegben sokan rosszul lettek, azonban nem volt menekvés, amíg a zenekar tagjai át nem haladtak előttük. 

Fotó: TV2
Rosszul lett a Rammstein koncertjén Heatlie Dávid

Ott voltunk mindkét Rammstein-koncerten, és az egyiken majdnem meg is haltunk!

 – kezdte a TikTokra feltöltött videójában Dávid, aki sosem gondolta volna, hogy a Puskás Arénában olyannyira összenyomja majd a tömeg, hogy levegőt is alig fog kapni... A barátaival ugyanis előre megtervezték, hol fognak állni, de sajnos a számításukba hiba csúszott. Azokat, akik a koncerten ott álltak, a biztonságiak tartották, s onnan nem volt kiút. Még akkor sem, ha valaki rosszul lett... Végig kellett állniuk így közel egy órát. 

„Besétáltunk az arénába, és amikor megláttuk a színpadot, leesett az állunk. Fantasztikus volt... Ki is néztünk egy tökéletes helyet a kis színpad mellett magunknak, ugyanis úgy tudtuk, hogy a koncert közepén átsétál itt a zenekar, és előadnak egy dalt. 21 óra 11 percet írtunk, amikor olyan dolog történt, amire nem számítottunk. Azzal tisztában voltunk, hogy a közönségen keresztül fog átjönni a zenekar, de nem tudtuk, hogy 55 percen keresztül fognak bennünket a szekusok a kordonhoz préselni. Nem értettük, hogy miért nem inkább a másik oldalt húzzák szét, miért minket, ahol ott a kordon és nem tudunk mit csinálni. Volt is egy lány, aki rosszul lett, nem volt levegő és ki akart menni. Hiába, mert nem engedték... Csak vártunk, 10-20-30-40 percen keresztül, és az ég adta világon semmi sem történt”  idézi Dávidot a Bors. Mint kiderült, nem csak egy lány lett rosszul a nézők soraiban, de bizony Csepregi Éva fia is...

@heatliedavid Majdnem meghaltunk: Rammstein koncertbeszámoló! 🔥 #rammstein #koncert #neked #foryou #fyp ♬ eredeti hang - Heatlie Dávid

„Örülök, hogy végül nem ájultam el”

Bár testközelből láthatták a Rammstein zenekar tagjait, a tömegben egyre jobban fogyott a levegő. Nem csoda, hogy Dávid is rosszul lett, s ájulás közeli állapotba került. Ő azonban még szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis sikerült kijutnia a nézők soraiból, miután a biztonságiak továbbálltak.

„A koncert gyakorlatilag így élvezhetetlen volt. Próbáltuk elmagyarázni a szekusoknak, hogy nyugodtan tartsanak, és amikor majd jön a zenekar, nyomjanak oda a falhoz. De őszintén, én azt vettem észre rajtuk, hogy ezt ők élvezik... 21:55-kor aztán megérkezett a zenekar, elhaladtak mellettünk. A kis színpadon előadtak egyetlen egy dalt akusztikusan, a biztonságiak pedig továbbra is nyomtak minket a kordonhoz.” 

Végül 22 óra 6 perckor abbahagyták a préselést, és kimentek a közönségből. Már csak pár dal volt hátra, de bevallom őszintén, rosszul lettem, nem bírtam ezt a nyomást és ki kellett mennem a tömegből. Örülök, hogy végül nem ájultam el, mert egy ponton tényleg azt hittem, hogy el fogok... 

– tette hozzá Dávid, aki bár vegyes érzésekkel távozott a koncertről, másnap kapott kárpótlást, hiszen a Rammstein duplázott, s barátaival ő is ott volt. Ezúttal viszont kiemelt állóhelyen, ahol nem csak élményeket, de levegőt is kapott.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás