Szerelmes film keresi a címét – most te választasz!





Akár egy „házassági hirdetés” is lehetne az apróhirdetések rovatban, ugyanis rendhagyó módon keresik a Megafilm Service legújabb alkotásának a címét. A Helmeczy Dorottya–Kálomista Gábor producerpáros nyáron készülő, Majdnem menyasszony munkacímen futó televíziós játékfilmjét szó szerint a nézők „nevezik el”.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.06.
Módosítva: 2023.06.06.
film cím választás

„Tökéletes címét keresi Marika története. Adott két rivális szatócsbolt és egy csinos hősnő, na meg rengeteg bonyodalom. Az elegáns, de titkokat rejtegető Pankotay báró, vagy a komiszan jóképű szoknyapecér Toll Jenő lesz a kiválasztott? A képlet persze nem ilyen egyszerű, hiszen jönnek a szövevényes dramaturgiai csavarok, de a lényeg a csattanó csókok, a pletykás asszonyok, és persze az esküvő – ami vagy összejön, vagy nem. A Varjason élő, csodaszép, veszélyesen szókimondó, rátermett hajadon szerelmi életét Herczeg Ferenc írta meg A fehér páva című regényében, de a Megafilm Service csapata úgy döntött, hogy a nézők kezébe adja a döntést: mi legyen a FILM cím? Jelige: Most te választasz!” 

A sztorihoz már csak egy remek filmcím hiányzik. Vajon melyik lesz a befutó?

Majdnem menyasszony * Nők és nemek * A jövendőbeli * Ásó kapa nagyharag! * Mondhatsz nemet! * ...esetleg saját filmcím ötlete van?  A Herczeg Ferenc világát jól ismerő rendező, Pacskovszky József Majdnem menyasszony munkacímen futó filmjének végleges címére az alábbi oldalon lehet szavazni: https://megafilm.hu/cikkek/feher-pava-filmcim

ALKOTÓK: Forgatókönyvíró: Somogyi György, Rendező: Pacskovszky József, Operatőr: Gózon Francisco, Látványtervező: Bozóki Mara, Jelmeztervező: Zelenka Nóra, Gyártásvezető: Endrődy Balázs, Line producer: Filip Fruzsina, Producer: Helmeczy Dorottya–Kálomista Gábor. 

A tervezetten 70 perces tévéfilm a Nemzeti Filmintézet támogatásával valósul meg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás