Kulcsár Edina a kislányát is elvitte a Magyarország Szépe döntőjére, de hol volt G.w.M?





Az immár háromgyermekes anyuka büszkén pózolt a mindössze 1 hónapos kislányával, Amarával.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.14.
Kulcsár Edina Magyarország Szépe G.w.M kisbaba

Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén G.w.M közös kislánya május 11-én, csütörtökön látta meg a napvilágot. A kis csöppség a különleges hangzású Amara nevet kapta. Az egykori szépségkirálynő azóta minden létező szabadidejét a babával tölti, akire jó eséllyel hercegnői élet vár. Erre utal az is, hogy a szerelmesek arany babakocsit vettek a bébinek és biztos, hogy tejben-vajban fogják füröszteni.

Kulcsár Edina G.w.M nélkül vett részt a finálén Fotó: Bors

Az immár háromgyermekes Edina számára viszont a szülést követően sem állt meg az élet, olyannyira nem, hogy vasárnap este részt vett a Magyarország Szépe idei döntőjén, hogy a helyszínről nézze végig, ahogy Hacsi Boglárkát királynővé koronázzák. A rajongók szinte kivétel nélkül azt hitték, hogy a kis Amarára addig az apukája, netán valamelyik másik családtag vigyáz, de valójában egészen más volt a helyzet. Edina magával vitte a bébit a stúdióba, és amikor csak tudott, kiszaladt hozzá.

„Ide is, mint mindenhova, a legfőbb kísérővel érkeztem, a kislányommal, Amarával” – jelentkezett be a stúdióból Edina, a pólyába bugyolált picivel a karjában.

Bár Amara még csak egy hónapos, máris elkísérte édesanyját egy tévéstúdióba Fotó: Instagram

Néhány órával később pedig azt is megosztotta, hogy a koronázási ceremónia után rohamléptekkel fut abba a szobába, ahol addig Amarára vigyázott valaki, talán egy stábtag vagy egy távolabbi rokon, aki elkísérte Edinát.

Edina gondolatai minden bizonnyal végig a kislánya körül forogtak Fotó: Instagram

A kommentelők eleinte úgy vélték, G.w.M-nek biztos valami fellépése vagy halaszthatatlan dolga akadt, ám nem pont így történt. A rapper ugyanis otthon, a kanapéról nézte, hogyan alakul a verseny, és hogy áll Edinán a lila ruhaköltemény.

G.w.M az otthona kényelméből élvezte a szépségkirálynő választást Fotó: Instagram

De vajon miért nem tartott velük?

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás