„Hiányzik neki a Villa”: beköltözött az új lakásba Korda György és Balázs Klári





A házaspár hosszas szervezés után végre ismét otthonra lelt. Ugyan az új lakhelyük feleakkora mint a régi, igyekeznek otthont teremteni belőle.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.06.06.
Korda György Balázs Klári beköltözés szomszédok

Fájó szívvel intett búcsút a Korda-villának Korda György és Balázs Klári, akik három évtized után adták le a régi lakhelyük kulcsait. Az új otthonuk pont fele- akkora, mint a régi, és Gyuri bácsi számára sem könnyű a váltás, mégis igyekeznek a lehető legkomfortosabb otthont varázsolni belőle. 

Három évtized után váltak meg a Korda-villától Fotó: Szabolcs László/Bors

A bútorokat nem vitték magukkal 

A Korda házaspár úgy döntött, hogy több bútort, kanapékat, szekrényeket, szőnyegeket és függönyöket ajándékoz a II. kerületnek, ahol eddig is és most is élnek. A felajánlás jó helyre került, a hírek szerint a Budapesti Szent Ferenc Kórház Bakonyban található pihenőházában, illetve a nővérszállásán lesznek felhasználva. 

A költözés egyébként anyagi és persze magánéleti okokból lett esedékes, a Korda-villa rezsiszámlája az egekbe szökött, emellett a hatalmas házban mindent de tényleg mindent a házaspár csinált.

A házaspár a költözés alatt is folyamatosan koncertezett Fotó: Szabolcs László/Metropol

Balázs Klári korábban elmondta egy lapnak, hogy nagyon sok munkával jár egy akkora ingatlan, mint a volt lakhelyük, ő gondozta a kertet, ő csinált minden házimunkát. A pletykákkal ellentétben ugyanis sosem volt személyzetük. Az új lakás ellenben sokkal élhetőbb kettejük számára, 150 négyzetméteres lesz az otthon és tartozik hozzá egy kisebb tetőkert is, ahol a kutyáik jól érezhetik magukat. 

Fontos számukra a jó szomszédi viszony 

Az énekes páros új otthona egy zöldövezetben található társasház lett, a hírességek laknak a legfelső emeleten. A kilátásuk pazar, és nagy teraszuk is van, talán ez a két tényező az, ami miatt igent mondtak az ingatlan megvásárlására. Mert bár kisebb alapterületen élnek, szerényebb körülmények között, szellős és napfényes a lakás, így nem érzik azt, hogy be lennének zárva. 

Gyuri bácsi és Klárika biztosan jó szomszédok lesznek Fotó: Végh István/Metropol

Balázs Klári szerint egyébként szeretettel fogadták őket az új szomszédok, akik között orvosprofesszor, sőt, egykori híres sportoló is van. 

Aranyosak a szomszédaink, akik szeretettel fogadtak minket.

 Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra

– mondta a Bors megkeresésére, Balázs Klári. 

Az énekesnőtől természetesen azt is megkérdezték, hogy hogy érzik magukat az új helyen, erre Klárika így válaszolt: 

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként minden nap ül a szobabiciklijén és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt.

 

Korda György
Korda György rendszeresen edz az otthonában Fotó: Hot! magazin 

 





 





Ezeket olvastad már?
Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás