Galambos Boginak nagyon hiányzik az édesapja, Galambos Lajcsi





Galambos Lajcsi lánya elárulta, nagyon hiányzik neki, hogy apukájával fesztiválozzon.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.29.
Módosítva: 2023.06.29.
Galambos Lajcsi lánya fesztivál

A zenész lánya imádja a fesztiválokat, édesapjának köszönhetően. Galambos Bogi most a Balaton Soundra is kilátogatott, de nem egyszerű résztvevőként, hanem saját ruhakollekcióját árulhatja ott! 

Galambos Boglárka
Fotó: Földvári Zsófia / Bors

Galambos Lajcsi lánya a Borsnak mesélte el, hogy mekkora öröm érte, hiszen saját ruhamárkáját árusító standot üzemeltethet a Balaton Soundon. A népszerű fesztiválon eddig csak a saját márkás termékeit árulták, Bogi kollekciója azonban meggyőzte őket, így külsősként biztosítottak neki helyet.

Bogi GBA Style nevű márkája most saját placcot kapott a népszerű Balaton Sound fesztiválon

A koncerthelyszín szerda délután nyitotta meg kapuit, a lap az utolsó pillanatban érte el telefonon Bogit, aki izgatottsággal a hangjában mesélte el, hogy érzi most magát:

Nagyon boldog vagyok! Óriási megtiszteltetés ez számomra! Mindig kijövök a Balaton Soundra, ez az álomfesztivál, amit tini korom óta egész évben várok. A barátnőimmel már jóval előtte elkezdtük megtervezni a lejutást, és persze azt, hogy milyen ruhát fogunk viselni. Éppen ezért különösen megtisztelő, hogy most a saját kollekciómmal lehetek itt. Hatalmas élmény, annyira izgultam, hogy este alig aludtam

– kezdte a lapnak, majd hozzátette:

„Nagyon egyedi darabokat kínálok, mindben van egy kis őrület, és a legtöbbre a saját, vászonra festett képem van rányomva. Számoltam a rossz idővel, így vannak pulcsik, de fürdőgatyák, láncos bikinik, keresztpántos felsők. A legtöbbet én magam varrtam, mindben benne van az egyéniségem. Újrahasznosított anyagokból dolgozom, ami Olaszországból érkezik, igazán jó minőség, legalábbis ahogy én most megtapintom, ezt érzem" – fogalmazott izgatottan a fiatal tehetség.

Lajcsi lánya azt is elárulta a Borsnak, hogy édesapjával rendszeresen kijárt a Szigetre, és azt is, hogy ki volt az első vendége a Soundon. A részleteket a lap cikkében olvashatod el.





 





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás